KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Wilbacher och Bachner

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

16 kommentarer

Marcus • 13 oktober, 2016 at 22:34

Och där förlorade Wilbacher sin trovärdighet. Tycker du skall ta ett snack med din kollega Pettersson, han förklarar problematiken på ett utmärkt sätt i sin senaste krönika.

Svara
Henry Norvik • 22 oktober, 2016 at 22:07

Har fulgt med dennePetterson en del, men den fyren synes er lite til stole på. han har åpenbart fått Norge langt opp i halsen.Det er bra at det finnes noen som kan reflektere over Johaugsaken på en fornuftig måte.

Svara
Michael Ar • 14 oktober, 2016 at 11:31

Regler är regler , doping är doping punkt slut .

Svara
stix • 14 oktober, 2016 at 15:48

Det är bara att gratulera norskarna, de fick debatten precis dit de ville. Blåögda journalister diskuterar läppsalvor, åkarens vs läkarens ansvar och allt där emellan. FFS, det här är ju bara en cover-up story som faller på sin orimlighet. Att en läkare klantar sig så totalt inom sitt eget expertområde finns bara inte. Johaugs hulkande var ett grovt överspel, kanske trovärdigt om hon hade fått beskedet en halvtimme före presskonferensen, men det hade ju gått en hel vecka!

Svara
Ken68 • 16 oktober, 2016 at 01:17

Blir mörkrädd av att läsa din artikel. Först astma historien sen Therese som du faktiskt försvarar. Tycker med ditt resonemang att vi ska släppa dopingen fri. Det kommer alltid att gå att skylla på sin läkare som du tänker och resonerar. Hoppas verkligen att man nystar upp Norges fusk, och att Therese får det straff hon förtjänar

Svara
Gunter • 16 oktober, 2016 at 15:36

Norge har kokat ihop en soppa som inte är ätbar. Hur kan Johaug skicka iväg en läkare att köpa en hudsalva som innehåller anabola steroider som hon sen väljer att använda med stor risk.Här krävs att kraftigt straff för att stävja doping med anabola steroider.

Svara
Perra M • 19 oktober, 2016 at 13:55

Äntligen några sanningens ord i efterföljden av den s k ”skandalen”, så all heder för detta! Therese har gjort exakt det som hennes kontrakt säger, nämligen att alltid följa landslagsläkarens order. Och om lynchmobben, med några av Expressens s k sportjournalister i täten, som bedriver häxjakt på Therese säger jag bara: Skämmes ta mig faan, och kamma till er!!!

Svara
Lasse Larsson • 19 oktober, 2016 at 14:38

Håller fullständigt med artikelförfattaren – Det är sorgligt hur svenska avundsjuka journalister och vanliga svenssons vill få Johaug att framstå som någon som dopar sig för att nå framgång. Hon har haft en stadig utvecklingskurva under många år för att det sista året ta det sista klivet för att bli bäst i världen. Alla som följt skidor det senaste deceniet vet att någon mera sportslig tjej får man leta länge efter. jag skämms över att vara svensk när man ser hur många beter sig mot en genuint och definitivt odopad therese Johaug ! Visst finns det regler men syftet med reglerna är inte att sätta dit någon som begår ett misstag utan att stävja de son fuskar medvetet och försöker dölja det. Johaug angav ju själv att hon använt den salvan helt frivilligt – Och hur många som dopar sig medvetet gör det ? Seriöst ?

Svara
Henke41 • 22 oktober, 2016 at 10:19

Jag blir oroad när man får läsa sådana här kommentarer när vi haft ett solklart dopingfall i Norge i somras. Ï Norge har det inte upptäckts ett enda doping fall..sedan kommer två på några månader. Det är självklart att något hänt som inte funnits där tidigare. Det är naturligtvis ingen slump. Vad vi vi vet är att Antidoping Norge inte testat norska vinteridrottare under försäsongen utan de norska vinteridrottarna har i lugn och ro kunnat ” bygga upp sig ” under denna period av året. Nu har det skett en förändring.
Jag tror det är så att den norske läkaren fick reda på att Antidoping Norge skulle göra ett dopingtest efter träningsläget i Livigno. Han for ner till Italien på en gång.. för han visste att Johaug dopade sig där nere med Clostebol. För 3 år sedan hade hon samma munsår i Livigno ( Instagram)..under samma försäsongsläger.. Munsåret är en biverkan på Trofodermin..

Läkaren måste backa upp dopingen.. och det gör han genom att köpa en kräm Trofodermin..och säga att den skall vara till solbrända läppar.. Italienska läkare..och andra.. säger att ingen varit med om att Trofodermin används till solbrända läppar..utan den är till för hud, hudsår eller i kvinnliga underliv.

Inköpet av Trofodermin skall då vara en täckmantel för någon form av administrering av Clostebol.

Förklaringen att de är till för solbrända läppar har de hittat på efter att de fått svar på dopingprovet. Det tog 1 vecka efter att de fått svaret till presskonferensen.

Svara
Henry Norvik • 22 oktober, 2016 at 18:29

Se Det var andre toner. Godt å se at det finnes noen i Sverige som er i stand til å reflektere over Johaugproblemet.

Svara
Henry Norvik • 22 oktober, 2016 at 22:21

Det sies her at man skal se til hva Petterson mener, men er han til å stole på. Det har vel utallige ganger vist seg at han til de grader ikke klarer ta inn over seg de mange seire norske utøvere har hentet i skisporet. Det er godt at det finnes noen i Sverige som er i stand tilå reflektere litt over Johaugsaken.

Svara
Huge • 26 oktober, 2016 at 10:26

Wilbacher är klockren, den som påstår nåt annat talar mot bättre vetande.
Det räcker för en sansad bedömare att ställa sig några frågan:
Varför skulle Johaug riskera hela sin karriär, där hon dessutom utsätts för massor av dopingkontroller under en säsong, helt plötsligt smörja in sig med en läppsalva om hon känt till att salvan är dopingklassad? Låter det sannolikt?
Inte mkt. Som Willbacher säger: en blandning av otur, klumpighet och brist på tydliga rutiner har satt henne i den här sitsen.
Sen hör det till att rättshaveristen Hasse Svens börjar gnälla. Han har varit SVT:s korrespondent i Finland i många år och sympatiserar förstås med dom finska åkarna som åkt fast, nu ser han en chans att ge igen på norrmännen.
Likadant med en del finska åkare plus polskan Kowalzcyk. Dom ser nu en chans att ge igen och försöker naturligtvis genom sin kritik förminska betydelsen av sina egna medvetna dopingförsök.
Svårare är det inte.

Svara
Christine Larsson • 28 oktober, 2016 at 22:55

Herregud.
Bara punkt 1 säger allt.
Vad är det för journalister?
”Mitt förslag är” sparka dem.

Svara
Thomas Wilbacher • 29 oktober, 2016 at 07:21

Tvärtom händer, Christine. Vi växlar upp.

Svara
Christine Larsson • 29 oktober, 2016 at 23:49

Haha! Ja fy fan, allt är som vanligt i världen då. Sjukt. Ja, ja, Expressen good bye för alltid.

Svara
Nils Wedin • 1 november, 2016 at 12:10

Herregud vad ni är naiva på Expressen. Ni påstår tvärsäkert att Johaugs historia är sann. Varför skulle inte hon dopa sig och har gjort så i flera år. Att hon är bäst kan ju faktiskt bero på att hon just dopar sig med anabola och därmed tål att träna mer och har en resultatutveckling som ingen annan än möjligen Björgen vilket kanske inte är en tillfällighet. Skärp er!

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Senaste kommentarer

ANNONS:

Mest kommenterade inlägg

Inga matchande inlägg hittades

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
HOCKEYBLOGGAR
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: