Sven-Erik Alhem

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Roland Toresson • 24 juni, 2016 at 12:19

Att inte flera inför förskottsbetalning kan bero på att det kanske är flera som gör som jag. Skiter i den macken och åker till den som inte har det istället! Jag känner att de lastar över sitt problem på mig istället. så jag väljer ett ställe med mindre krångel helt enkelt. tex kortbetalning vid pumpem.

Svara
Roland • 3 augusti, 2016 at 11:19

Enkel lösning: Lagstifta om förkottsbetalning av drivmedel. Lagstiftning tar bort risken att ett enskilt bensinbolag behöver ta på sig risken att förlora kunder pgs krånglighet. Problemet kosta samhället miljoner i utredningskostander och resurser. Lagstifta! Peoblemet löst.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Sven Erik Alhem på Twitter

ANNONS:
ANNONS:

Kategorier

Senaste kommentarerna

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
MEST LÄST – KVÄLLSPOSTEN SPORT
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: