Sven-Erik Alhem

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

1 kommentar

Håkan • 30 april, 2016 at 19:34

Sven.erik Alhem verkar inte ha någon kunskap om hur det ser ut i trafiken, om han visste hur många olyckstillbud som vi yrkeschaufförer undviker varje dag. Vi har väldigt bra översikt över trafiken på grund av att vi sitter lite högre upp.Du pratar om att straffvärdena måste öka för oss yrkeschaufförer vilket underlag har du för ett sådant uttalande. Det tyder bara på din okunskap.Om man är en dålig förare så har det ingen betydelse om vilket fordon som man kör. Och om du blir omkörd av tung trafik, kanske det är dags att ställa bilen , en lastbil är spärrad till max 90km

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Sven Erik Alhem på Twitter

ANNONS:
ANNONS:

Kategorier

Senaste kommentarerna

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
MEST LÄST – KVÄLLSPOSTEN SPORT
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: