Sven-Erik Alhem

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

'Ndrangheta • 19 augusti, 2014 at 08:15

O vad bra, ^O^

Svara
Erling Larsson • 26 augusti, 2014 at 15:30

Först måste ju Åklagare och polis ha förmågan att utreda. Idag saknas det hos fler än 50%. Sedan måste man vilja utreda vilket inte allid är fallet. Tjänstefel t.ex utreds knappast alls och gäller det en polis så anmäler man sig själv, lägger på locket med hjälp av förundersökningssekretess, förstör brottsutredningen på olika sätt, och 10 månader senare lägger en behjälplig Åklagare på riksenheten för polismål ner ärendet.Sitter just nu med ett sådant ärende där det är bedrövligt att se hur det gått till i utredningen. Detta har medfört att åtminstone fyra för kåren olämliga poliser arbetar kvar. En av dem är sannolikt dessutom en våldsman som skjuter först och frågar sedan. Tror verkligen polisledningen att förtroende skapas på detta sätt?

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Sven Erik Alhem på Twitter

ANNONS:
ANNONS:

Kategorier

Senaste kommentarerna

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
MEST LÄST – KVÄLLSPOSTEN SPORT
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: