Snacka med Leman

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

4 kommentarer

Conta • 21 april, 2017 at 11:46

Jo Brynäs har en hel del tur.domarna friade många hakningar i början av matchen.Clark hakade friskt.gillar ej första utvisningen i matchen.flera Brynäs spelare som förstärker situationerna.Ligga kvar på isen som en klubbad säl efter tacklingen från Thörnberg lurade ju domara.Granström fick Dahlin utvisad för Boarding i semin efter en knuff.nej sluta filma Brynäs.Domarna gynnatBrynäs mot Frölunda och fortsätter gynna Brynäs i finalspelet.dom kanske har fått en årsförbrukning Gevalia kaffe?

Svara
Daniel Andersson • 21 april, 2017 at 11:57

Bra diskussion av domarna vid en händelsen. Bra av c möte att visa det i tv:n. Mindre bra att ta Thörnberg 2 min. Där så dommarna att han hade lite hög fart in i situationen.

Hade tyckt de varit ok med en 2min på Kihlström för han gled ju inte in i situationen direkt.

Kan ibland sakna en kontinuitet och en jämn nivå hos domarna.

Svara
Bengt Andersson • 21 april, 2017 at 01:24

Jag saknar det desperata i spelet från de här två final-lagen det är ju helt lugna gatan ”där ute”, någon enstaka tackling, ser ut som om de här två lagen är nöjda med att gått till final, då räknar jag in hela gruppen särskilt i HV, helt säker på att det är från båset signalerna skall väcka spelarna att nu gäller det SM-GULD, ”Kriget” har börjat !
Om finalen gått mellan VF- Malmö, då tror jag det hade efter varje match varit feta rubriker i media om riktiga vinnarskallar som till varje pris vill ta hem pokalen.

Svara
KW • 21 april, 2017 at 01:45

Hej HL! Håller med dig, Brynäs imponerar stort och hade faktiskt lite ”Frölunda-sjuka” igår. Kunde med lite bättre skärpa i avsluten gjort ännu fler mål. Dock kan vi alla, inkl oss Frölunda-fans, konstatera att HVs försvar är lite tajtare än VFs och att HV dessutom har mer spets än oss. Men med Lasch tillbaka och lite andra förstärkningar (Lias, Westerholmarna , Almqvist m fl) så kanske nästa år blir ännu roligare!!

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MEST LÄST - SPORTEXPRESSEN.SE
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: