Snacka med Leman

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

9 kommentarer

Philip • 19 april, 2017 at 01:43

Just det här med repriser klagar jag på varje gång jag är i Scandinavium och ser en tveksam utvisning eller liknande. Känns rätt värdelöst när man köpt biljett och vet att dom som stannat hemma och kollar på TV istället får rader av repriser uppspelade för sig.

Svara
Anna Agdestein • 19 april, 2017 at 03:23

Jag tycker du har jättebra förslag…
Här är några till:
Byt ut jumbotronen till en stor fyrkantig, uppdatering om andra matcher, skott på mål etc kan stå under. En sexkantig jumbotron som är relativt liten ger ingen upplevelse.
Ta bort det hemska ”make som noise”, se över ljudvolymen i arenan (jag har ju försökt).
Ambulerande försäljning i paus, inte bara av glass, som nu…
Se över barerna, måste hela barer vara VIP? Det räcker inte med att avskärma delar av dem? Som det är nu är inte vi välkomna till de närmaste, utan måste ta oss genom hela arenan…
Bygg fler barer och toaletter!
Gör något mer av pregame-eventet i Legends bar, bjuda på lite snacks är ju inte något event direkt, after vork-buffé, livemusik etc.
Gör något mer för serieplatsinnehavarna. Som det känns nu verkar Frölunda tycka att de inte behöver anstränga sig något, vi är ju redan ”infångade”, större rabatt vid slutspel, låt hela CHL ingå, låt det ingå en ny halsduk eller keps varje säsong, egen ingång till Scandinavium – som man har i Malmö…

Svara
Matte • 19 april, 2017 at 04:52

Sen är det viktigt att de inte blir ett bottenlag i SHL

Svara
lgk • 19 april, 2017 at 07:10

Kort sagt. Fundera över vad man får för 450 spänn – som biljetten kostar – om man lägger dem på en sportbar? Och då tänker jag inte ens på malten! En usel arena, ett ”tvång” att köra reklam, när vi i publiken vill se repriser. Hoppas Åsa kan få in NÅGOT från NHL när det gäller dessa frågor och övriga som andra ”kommentatorer” för fram. I Ottawa har man fulla hus OCH en sportsbar i anslutning till arenan. 700 pers är ibland i Arenan och ibland i sportbaren.Tillsammans blir de en ”Sens-community”. De i sin tur värvar fler ”Sens”. Är Indians-community definierad? Eller är det enbart Goa Gubbar och Stage Door? (God bless them both!)

Svara
Gammelvargen • 19 april, 2017 at 08:56

Allt hade varit enklare om…
1. Frölunda hade ägt sin egen arena.
2. Det hade funnits ett genuint intresse för sporten ishockey i den S-ledda kommunledningen.
3. Det hade funnits ett genuint intresse för publiken i klubbledningen.

Såg ett reportage för en tid sedan, inspelat i Canadian Tire Center (f.d. Scotiabank Place), Ottawas hemmaarena. Det var inget snack om vilka som huserar där. Allt, verkligen ALLT i arenan, från stolar till korridorer och restauranger hade Sens färger.
Det finns en del att göra i Göteborg…

Svara
MattiasH • 19 april, 2017 at 11:18

Fast det är ju så enkelt egentligen. Klubben ska hålla sig utanför evenemanget och låt fansen sköta det själva. Jämför en blåvittmatch där supportrarna med sin sång skapar ett mervärde du endast kan få på plats, med Scandinavium där dylika försök dränks med klappar, kisscam, reklam högljudd musik och orgel. Med en chef ifrån nöjesindustrin lär det bli mer av det senare. Frölunda har i många år alienerat supportarna till förmån för robotliknande konsumenter och jag ser tyvärr inte att den utvecklingen kommer stoppas någon gång snart.

Du kan aldrig tävla med tv gällande repriser och bekvämlighet, men klacksång, tifo och annat som tillhör supporterskapet kan du endast upplevs på plats

För potentialen finns ju där, det är det som är så synd. Kolla på sektion 84 som visar upp de finaste delarna av supporterkulturen, men som ständigt motverkas av föreningen de stöttar. Det som behövs är att Frölunda tar in någon som är idrottsintresserad och förstår vikten av supportrarnas engagemang. Så länge jippofieringen av Scandinavium tillåts fortgå kommer Frölunda att fortsätta tappa publik.

Svara
pacman42 • 20 april, 2017 at 08:15

Jag vill inte riskera att få en kameravinklar ansiktet. Tänk exempelvis på folk som har skyddad identitet! De flesta vill inte riskera att hamna i kameran, vilket driver än fler att stanna hemma. Ett dåligt förslag!

Svara
Kristofer • 20 april, 2017 at 12:06

Du skulle sökt jobben Leman…!;-)

Svara
hs.hopper • 21 april, 2017 at 12:34

Lägg ner klapporna/leksakerna och erätt dom med ett gammalt hederligt innehållsrikt och informativt matchprogram. Sääter inte min fot i Scandinavium så länge klapporna ersätter matchprogrammen. Eller är det så tråkigt på matcherna att Frölunda måste dela ut leksaker till publiken?

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MEST LÄST - SPORTEXPRESSEN.SE
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: