Snacka med Leman

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Virlank • 16 februari, 2017 at 10:56

Jag blev rätt besviken. Det fanns spelare men man var inte beredd att betala och kvalite fanns nog. Vinner vi guld med den backuppsättningen borträknat juniorer som räknar med kommer få mycket lite istid i slutspelet så är det nästan ett mirakel.Tränarna kommer få jobba hårt nu att hjälpa backarna putsa bort alla misstag de gör som är på junior nivå. De andra guld lagen värvade för de måste men som det ser ut nu blev Växjö LHC Hv större guldfavoriter än vf

Svara
Markus Boman • 16 februari, 2017 at 12:03

Jag har gillat sen Rönnberg tog över att vi har spelat med en väldigt bred trupp för att inte bli lika lidande vid skador i ett slutspel tex, men det känns verkligen inte så när det kommer till backsidan i år. Att förvänta sig att Dahlin och Westerlund ska hålla i ett slutspel redan nu känns riskabelt. Jakob Larsson hade problem i slutspelet redan förra året och jag hoppas att han utvecklats tillräckligt i år för att klara av fler minuter i slutspel men är inte helt säker på det. Den här backuppsättningen kan falla ihop vid en enskild skada, jag hoppas innerligt att jag har fel på dessa punkter.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MEST LÄST - SPORTEXPRESSEN.SE
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: