Snacka med Leman

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Mattias Larsson • 16 februari, 2017 at 12:07

Min känsla är att Frölunda gjorde rätt. Visst, vi vet inte vad som fanns att tillgå – men det visste väl Frölunda. Och jag utgår från att Sjöström & co hade agerat om en jättechans dykt upp. Sällan det gör det vid den här tiden.
Man kan ju alltid resonera kring vad som händer om en eller två tongivande spelare går sönder, men som du är inne på kan det resonemanget egentligen gälla alla lagdelar, alla lag i alla tider. Man kan ju inte ta in en bra spelare ”ut i fall att”.
Kan Jacob L lyfta, Tömmernes fortsätta leda, Donovan få formkurvan att peka vidare uppåt, Byberg ra för sig lika bra i slutspel… Nä, som du säger, större problem finns. Även om backspelet senast och mot Sparta var så där.
Större frågetecken inför nästa säsong när Tömmernes lämnar, och kanske Larsson och Donovan. Men det tar vi då, nu är nu 🙂 Blir kul att se om det blir ett lyft i kväll, efter CHL-bucklan och segern mot Malmö (min känsla är att den var värd mer än tre poäng) bör ju iaf självförtroende och tillförsikt finnas i laget. Och en blick mot förstaplatsen.

Svara
Daniel Andersson • 16 februari, 2017 at 12:52

Tycker Rönnberg & cool ska matcha in dom unga backarna mer nu inför slutspelet. Tänk en skada på en back och kliva in i slutspelet med lite istid…

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MEST LÄST - SPORTEXPRESSEN.SE
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: