Scenbloggen

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

1 kommentar

Marja-Leena Pettersson • 29 juli, 2015 at 11:36

Jag har faktiskt varit där, men det måste vara närmare 20 år sedan. Jag var med i dansföreningen EBBA då och dansade Boogie-Woogie, bugg och Lindy Hop.

Vad jag minns från denna förening och från Herräng dit många från EBBA åkte, var att det fanns en inre cirkel som var väldigt svår att ta sig in i. Och det handlade inte om hur bra man var på att dansa, hur länge man varit medlem eller hur mycket man arbetade ideellt för sin förening heller.

Dessa människor dansade endast med varandra på danskvällarna – det var bara på kurserna man fick dansa med dem ibland när de hoppade in som partners vid ojämnt antal personer av varje kön. Det var mycket ”name dropping” när folk berättade vilka kända personligheter i dansvärlden de kände personligen, det var dans- och bastukvällar som bara var för de invigda etc.. Detta fick mig till slut att tröttna trots att jag älskade själva dansen… nåja det var ändå dags att skaffa barn och bli sittande hemma! 🙂

Hoppas de är bättre nu på att inkludera alla som vill vara med!

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: