Scenbloggen

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

1 kommentar

Naktuellt & Noterat Nr 6 – Naturisten 2016
31 oktober, 2016 at 19:16

[…] Doris Uhlich är en koreograf och DJ från Österrike. Hon turnerar med olika dans- och musikföreställningar i Europa. 2014 var hon i Stockholm. Expressen skrev då: De är tjugo personer och de har inga kläder. Absolut inga. Fast Doris Uhlich själv som sköter ljud och musik har en liten jacka på sig så länge hon ruvar bakom ljudbordet. I ett kort solo möter även hon publiken så som hon kom till jorden: utan en tråd på kroppen. Nakenhet inom dansen är en just nu en våg. — https://bloggar.expressen.se/scenbloggen/2014/08/doris-uhlich-more-than-naked/ […]

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: