KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

1 kommentar

lukas • 13 september, 2018 at 06:35

Hej Mister Lindström. Idag, to 13.09, svarade SHL-coacherna i DN på frågan om vad de skulle vilja se av regelförändringar. Robert Olsson (DIF) och Johan Pennerborn (FBK) har inga specifika förslag men bägge kommer in på detta med publiken och att den vill se flera mål gjorda.
Då har jag ett förslag; ta bort kvittningen vid utvisningar. Med tidvis färre spelare på planen ökar sannolikheten betydligt för att publiken skall få se flera mål. Det finns ingen orättvisa i att lagen även mätes i sina förmågor att klara av spel med färre spelare på plan. Dagens regel är inte publikvänlig.
Vad säger du själv om regelsystemet och f-ö- om kvittningsregeln?

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: