KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

lukas • 10 september, 2018 at 06:09

Det kommer att bli intressant att se vilka förstärkningar som dyker upp under säsongen och när. Alla förväntar sig ju att Växjö skall hämta in någon.
Vad gäller Färjestad och backsidan har man ju en som inte skulle ha ett dugg emot att återkomma, särskilt till ett lag i medgång; Magnus Nygren. För att han skulle återkomma och det till annan klubb än FBK, så krävs det nog en rejäl fnurra på tråden i kontakterna med FBK. Det kommer inte att inträffa. Får vi se honom i FBK efter jul?

Svara
lukas • 10 september, 2018 at 06:17

En sak gällande samtliga lag är ju att skador kan påverka väldigt mycket. Jag tycker vi upplevde det i fjor och jag tror att det kommer att märkas för, påverka minst ett par lags slutplaceringar även denna säsong. Men det kommer att bli spännande. Känns som att flera lag har lite av ”nystart” över sig vilket blir intressant att följa.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: