KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

6 kommentarer

Lars L • 6 juli, 2018 at 11:43

Hej!
Drar du inte lite för snabba slutsatser nu. Vem vet att Chicago`s åsikt är rätt.
Hur mycket går det i Adam`s huvud, han fick chansen förra året men det gick i ärlighetens namn inte så bra. Han är en talang men långt ifrån färdig, jag tror med Brynäs starka uppsättning att man är rädd för lite speltid.
Förra året var han utlånad till Almtuna där han knappt fick spela, tycker jag säger lite faktiskt.

Svara
Mats • 6 juli, 2018 at 04:49

Ett alternativt perspektiv är ju att ledningen för vissa NHL-lag saknar förmågan att bedöma vad som är lämpligast för en ung, svensk hockeyspelare. NHL-lagen tycks agera väldigt olika här. Det som talar för den här teorin är att den svenska utbildningen för försvarsspelare är i världsklass. Tydligen okänt i Chicago.

Men vafan – kan man rösta fram Donald Trump som president är väl Chicagos agerande höjden av logiskt tänkande.

Svara
Drutten61 • 6 juli, 2018 at 05:23

Spännande resonemang igen från dig Sanny. När det gäller Brynäs känns det som att det finns tagg i ögat för dig….
Är det verkligen Brynäs Chicago vänder sig mot? Är det inte NHL som ser SHL på ett visst sätt?
Om Rasmus Dahlin drar till Nordamerika så beror det på att Frölunda har haft en så bra utvecklingsplan. Men Boqvist drar över beror det på Brynäs inte har någon???
Du drog igång drevet mot Kevin Clark och filmningar förra året (trots att det fanns fler) vilket resulterade att han inte fick en ärlig chans i SHL efteråt och försvann från ligan.
Du stampade på en av tvillingarna Westerholm för att de hade åsikter om domaren o.s.v.
Objektivitet var en hederssak för skribenter tidigare…

Svara
Janne • 6 juli, 2018 at 10:38

Ja det tar lång tid att granska mitt inlägg ? Tål du inte kritik Sanny ? Då tycker jag att du ska ägna dig åt något annat ! Du kallar dig Expert och Krönikör ? Varför svarar du inte på kommentarerna ???

Svara
Sanny Lindström • 14 juli, 2018 at 03:03

Jag har semester och därför har jag inte svarat eftersom jag anser att det är väldigt, väldigt lågt prioriterat just nu. Det är inte jag som granskar kommentarer utan det sker automatiskt.
Det står ingenstans någonstans att jag som krönikör eller expert ska svara på kommentarer eller förväntas att göra så och i synnerhet på någon som tror att jag är emot ett speciellt lag.
Nu gör jag det på min semester.
Herregud. Jag är dum i huvudet
Ha en fin sommar

Svara
Janne • 10 juli, 2018 at 01:56

Hej ! Hur mycket istid tror Adam får i Brynäs ?? Dom har redan en stark back besättning ! Han fick inte mycket föra säsongen ! Tyvär väger han för lätt i shl ! Men han kan utvecklas i chicagos farmarlag . Ock jag önskar han fin framtid där . Sen tycker jag att du visar lite lillebrors komplex när det gäller. Brynäs kom ihåg att det var enda laget som tog en Match mot Växsjö i slutspelet med 5 ordinarie spelare borta . Tack för mig Janne.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: