KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

13 kommentarer

Lars L • 5 juni, 2018 at 11:30

Du gillar att provocera du, hur kan man applådera en sådan som bara jagar pengar.
Hela Gävle tog honom till sitt hjärta, är det tacken?

Svara
Sanny Lindström • 5 juni, 2018 at 11:59

Inte alls.
Men aningen naivt att tro att en spelare, utan tidigare relation till klubben, som spelat där ett år skulle ha ett så stort hjärta för en klubb att han tackar nej till mer pengar någon annanstans.
Anledningen att ni tog honom till ert hjärta var att han var bra och det är knappast så att Brynäs fostrat honom till den spelare han är idag.
I fjol när Palushaj valde bort Djurgården för Brynäs var det få med sympatier för Brynäs som påtalade att han gick dit han fick mest pengar.

Svara
Lars L • 6 juni, 2018 at 08:31

Naivt var ordet. Tycker att det känns konstigt att man inte får känna att klubbkänsla är något bra. Jag förstår att hockey är ett jobb för honom att tjäna ihop så mycket pengar som möjligt innan karriären är slut. Men man kan väl få önska att den första klubben man kommer till i ett land kan skapa känslor, han blev väldigt bra bemött inte bara för hans spel utan även för sin öppna och glada attityd. Den sista meningen du skrev väljer jag att inte kommentera, men förstår att du fortfarande tänker som en bortskämd elithockeyspelare utan perspektiv på hur en vanlig svensk arbetare/supporter känner.

Svara
Sanny Lindström • 6 juni, 2018 at 10:13

Du väljer såklart att kommentera exakt vad du vill Lars. Såklart.
Men. Jag såg mig aldrig som en bortskämd hockeyspelare och anser mig alltid värnat om supportrar och också har förståelse eftersom min hjärtans klubb Huddinge har noll förutsättningar att lyckas behålla sina bästa spelar varje år.
Och. Klubbkänsla är något helt underbart. Har Aldrig påstått det motsatta.

Svara
Lars L • 6 juni, 2018 at 11:59

Det låter bra!
Själv har jag känslor för lilla Nittorp!

Svara
Drutten61 • 6 juni, 2018 at 10:46

Kan kanske vara en viss skillnad på att välja mellan två lag som man aldrig spelat för? Då har jag förståelse för att pengar blir nummer ett.
Jag förstår att pengar styr Palushaj i väldigt stor grad eftersom han sällan stannar mer än ett år i varje lag. Att han skrivit på för två år hos ÖHK är förvånande. Han måste nog har fått bra med flis.
Palushaj har dessutom en fru i USA som ska försörjas. Hon pluggar till läkare och det är inte gratis i USA!

Svara
Hans Ånberg • 6 juni, 2018 at 12:15

Hej! Tycker det är synd (och svagt) att inte BIF kan tacka för samarbetet och lycka till i sin nya omgivning.Jag menar, i ÖHK valde man att avsluta sina kontrakt med Viktor Ekbom, Victor Bartly m. fl. Allt skedde i en ömsesidig GOD anda med tack och lyckönskningar.

Svara
Drutten61 • 6 juni, 2018 at 10:58

Varför ska man tacka honom och önska lycka till? En spelare man bryter kontrakt med i samförstånd gör man så med men inte vid sådana här tillfällen. Här handlar det om ren girighet och att ÖHK kom in från sidan och slantade upp rejält med flis. Brynäs önskade Martin Johansson lycka till när han gick till ÖHK säsongen 12/13 eftersom det var ett ömsesidigt val.
Nu hoppas jag, som boende i Örebro, att det går bra för ÖHK så jag får se SHL hockey i stan. Vad det gället Palushaj får det gärna gå tungt så hans värde sjunker när han ska ut och lugga en ny klubb på miljoner om två år. Hoppas någon av ÖHK:s egna produkter, t.ex. Glenn G, så lämnar både han och ÖHK på det istället!

Svara
Hans Ånberg • 7 juni, 2018 at 01:08

Det kan vara såsom du skriver.
Kan också vara så att ÖHK:s helhetskoncept passar Mr. Palushaj bättre.
Svenskar o pengar är en j…a jantelagsbekkräftare tyvärr !

Svara
Drutten61 • 7 juni, 2018 at 02:59

Kan egentligen inte klandra Palushaj att han tjänar så mycket han kan under den aktiva karriär han har. Men om man tror att han valt ÖHK p.g.a. ett helhetskoncept tror jag man ser det med allt för röd/vita ögon.
Palushaj är en, som någon skrev, legoknekt och pengar är, enligt min övertygelse, det viktigaste för honom.
Ingen kan dock ta ifrån honom att han är en mycket duktig hockeyspelare på den offensiva planhalvan. Med rätt omgivning är han en potentiell skytteligavinnare. För ÖHK:s skull hoppas jag att han var värd pengarna när säsongen summeras. Frågan är om svensk hockey behöver honom och hans, i landets alla SHL klubbar, gelikar??

Svara
McIWAR • 6 juni, 2018 at 12:54

TV-PENGAR! Nu ser vi baksidan av det helidiotiska penga-regnet över SHL – klubbarna. 45 Mille/år!!! De pengarna går rakt ner i spelarnas fickor – inte till klubbarna. Naturligtvis borde ”tillskottet” gått till de Allsvenska klubbarna som ska stå för tillväxten! Heltalet av SHL!

Svara
Sanny Lindström • 6 juni, 2018 at 08:44

Osäker hur stor del av dessa pengar som går rätt till klubbarna. Enig att utbildningsbidrag till de klubbar som fostrar spelare är viktigt. Samtidigt säger jag ingenting att klubbar spenderar pengar på stjärnspelare mer än att breddspelare ökar sina löner med 15-20 tusen i månaden

Svara
Mikael Lars Åke Karlsson • 6 juni, 2018 at 09:24

Är det inte dags att klubbarna visar vad spelarna tjänar? i många fall helt orimliga löner.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Senaste kommentarer

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: