KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

7 kommentarer

Rasmus • 13 mars, 2018 at 03:11

Jag AVSKYR hur domare och diciplinnämnden verkar glömma att det finns en regelbok under slutspelet. Plötsligt så är all världens grishockey tillåten. Hakningar, slaching, cross-checkings och bara allmänt osportsligt beteende är plötsligt fullt tillåtet. Någon MÅSTE ta ansvar och ställa domare och SHL mot väggen och ifrågasätta varför det här tillåts. Så jävla dåligt.

Svara
Redhat • 13 mars, 2018 at 04:03

Jag håller med! Hela SHL-upplägget är ett skämt. Man spelar 52 omgångar som inte betyder ett skit för SM-guldet. Det gäller bara att bli sämst 10:a. Domarnas bedömningsnivå har heller inget med regelverket att göra utan har varit tämligen godtyckligt.
Sen, i god tid till slutspelet, kan man plocka in busarna i laget för då vet man att den redan obefintliga regelnivån kommer att sänkas ytterligare och tillåta det mesta, ivrigt påhejande av hysteriska CMore-kommentatorer!!
Varför inte komprimera skiten till en kort sluggerserie i april, utan domare?

Svara
Mats • 13 mars, 2018 at 05:52

Mkt märkligt att Brynäs har hyfsad möjlighet att ta sig framåt nu. Ett lag som hade -16 i målskillnad efter 52 omgångar. Only in Sweden…only in Sweden!
Alla ska med!
Nåja. Inte riktigt.

Svara
ÖHKare • 14 mars, 2018 at 12:44

Hahaha lotterinämnden är ett skämt

Svara
Drutten61 • 14 mars, 2018 at 10:12

Som Brynäsare är jag mycket förvånad att Blomqvist klarade sig undan avstängning. Jag är dock inte förvånad eftersom bedömningarna är så extremt varierande.
Jag jämför med Sundqvist avstängning så blir det lite löjligt. Jag vill påstå att Sundqvist har otur att Roselli-Olsens huvud hamnar lågt och Sundqvist träffar huvudet. Blomqvist är dock ytterst medveten om att han sätter in en tuff tackling från blindside.
Vill dock påstå att fler föreningar/spelare har haft tur i gällande anmälningar och beslut i år medan andra har haft otur…

Svara
Rossol • 14 mars, 2018 at 11:38

Snarast identisk med den tackling Albin Eklund blev avstängd året ut för.

Svara
Ewert • 15 mars, 2018 at 08:53

Inga kommentarer om tacklingar mot huvudet
idag,Sanny.Nänä det var ju Brynäs som blev
utsatta.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Senaste kommentarer

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: