KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

8 kommentarer

JohAnd • 13 mars, 2018 at 12:12

Jag håller fullständigt med dig Sanny! Visst är det sk ”yxhugget” inte snyggt men i sanningens namn slashar Libor Elvenes över ett par VADDERADE hockeybyxor och får fem matchers avstängning och blir uthängd som en riktig buse!! Vad händer?? I jämförelse och i proportion till skaderisken med alla blindside huvudtacklingar eller boardingar vi sett under året eller i jämförelse med det Lilja delade ut på Jens Olsson så tycker jag knappt att detta är mer värt än en tvåa.

Svara
Icing! • 13 mars, 2018 at 12:29

Hej!
Jag är Röglefan och såg matchen på TV, absolut inte snyggt gjort, och jag förstår definitivt inte hur han tänkte. Kan till vissa delar jämföras med en viss f.d. Röglespelare Deavaux´s agerande mot Västerås för några år sedan. Bra att Färjestad markerar att man inte accepterar dylikt beteende helt ok, bra att disciplinnämnden stänger av och bötfäller men att därifrån ge killen sparken och offentligt hänger ut honom, nej där måste jag nog hålla med dig. Om han ändå pgr.av konkurrens inte skulle ta en plats, varför inte låta avstängningen löpa ut och därefter inte ta ut honom i laget om han ändå inte platsar eller ännu bättre klubben stänger av honom resterande matcher FBK spelar i slutspelet som en egen föreningsmarkering för sin värdegrund. Därefter när säsongen tar slut för FBK ha en kontraktsdiskussion där man såklart väger in detta beteende och isf inte förlänger. Nej för mig verkar detta bara ett dålig ursäkt till att man vill få bort killen och snabbt kapa kostnader då skadeläget förändrats och inte att det ”strider mot föreningens värdegrunder” I övrigt kan det ju kanske jämföras med andra arbetsrättsliga händelser på arbetsmarknaden ex. om man på sin arbetsplats gör ett misstag som förvisso KAN leda till en skada på en person, men där ska det ändå mycket till innan det blir tal om i en uppsägning. Kan säkerligen bli tal om böter/varning m.m. även där, men som sagt svårt tänka mig det skulle vara så lätt att säga upp någon på grund av att man begår ett misstag, uppsåtligt eller ej.
Tack för ni tog er tid!

Svara
Mats • 13 mars, 2018 at 02:42

Herre jäklar!
Sparken? Fruktansvärt överdrivet.
Färjestad tog naturligtvis chansen att bli av med en dyr utgift.
Pinsamt agerat.
Självklart ska klubban INTE användas på det sätt H gjorde. Men avstängning och höga böter räckte.
Nu väntar vi bara på att någon polisanmäler…så det blir utredning, rättegång och andra billiga saker för oss skattebetalare…
Seriöst? Inte är väl denna kille en sk återfallsförbrytare? Mig veterligen brukar han inte använda klubban att slå så med.

Svara
Tommy Svensson • 13 mars, 2018 at 04:53

Undrar om Marcus Nilsson också riskerar sparken? Hans filmning lär ju inte heller överensstämma med FBK:s värderingar och uppträdande på isen.

Svara
lukas • 13 mars, 2018 at 06:10

Red ut det här, Sanny!
Libor Hudachek är på lån från Örebro, FBK betalar hans lön under tiden. Om nu FBK med omedelbar verkan säger upp låneavtalet med Örebro, tillhör han ju fortfarande Örebro – utan kontrakt där kan det ju inte vara tal om ett lån.
Bekräfta eller korrigera detta, tack.

Svara
Sanny Lindström • 13 mars, 2018 at 08:04

Man betalar lön till honom fram till sista april. Inte en chans att Örebro har något som helst ansvar nu.

Svara
HVBlå • 15 mars, 2018 at 02:07

Örebro kan väl inte smita från ansvar om han är anställd av dem? Här lämnar du en öppen fråga, Sanny.

Det är såklart annat som ligger bakom att FBK vill bli av med Hudacek. Annars ligger väl Marcus Nilsson illa till. Eller stämmer hans uppträdande med FBKs ”uppträdanden vi vill och ska stå för”?

Svara
lukas • 13 mars, 2018 at 09:39

Ansvar nu? För Örebro? Nej, då missförstod du vad jag syftade på. Jag tänkte på allt prat om ”sparken”, på att det skrivs att det är ”oklart” vart Libor H befinner sig i och med FBKs brytande av låneavtalet. Om låneavtalet gällde ”säsongen ut” för FBK så måste det existera ett anställningsavtal bakom och då finns naturligtvis frågan om när detta avtal går ut. Libor Hudachek har knappast ”fått sparken” från sin anställning.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Senaste kommentarer

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: