KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

5 kommentarer

Jonas • 8 mars, 2018 at 10:14

Veckans supportrar! Luleås supportar ropar filmare åt Emil Djuse när han ligger skadad och blöder på isen för att sedan föras till sjukhus.

Svara
Nyla • 9 mars, 2018 at 07:55

Vad har det med denna artikel att göra? Kan hålla med dig att det inte låter bra, men när alla förstod hur allvarligt det var så applåderade alla (även ståplats) när han rullades ut på bår. Detta med att det skriks filmare kommer nog av att en viss Jimmie Ericsson har en förmåga att alltid ramla lätt. Skellefteås supportrar brukar inte vara mycket bättre, snarare tvärtom. Har förekommit bland annat nazi hälsningar på deras läktare i Luleå otaliga ggr.

Svara
Hans • 9 mars, 2018 at 08:39

Ja, vilka nötter! Nu är det väl bara en liten klick med smått hjärndöda idioter som håller på med sådant så alla skall nog inte dras över samma kant…
Sedan vill jag ge ”veckans fullständiga hjärnsläpp, avdelningen stenkorkade hockeyspelare som förstör för sitt lag och idrotten ishockey” till Libor Hudacek!
Där kan inte vara mycket som rör sig i den skallen!

Svara
Matosch • 9 mars, 2018 at 09:00

Märkligt att Engsunds tackling inte ens skickas till disciplinnämnden. Skickar man inte samtliga situationer där tackling tar direkt mot huvud?

Svara
ÖHKare • 9 mars, 2018 at 09:40

Nej tyvärr så är det pajasnivå på den organisation som ska hålla rätt på ordningen i denna liga. Chansen till rättvisa ökar dramatiskt ifall det tas upp i cmore-studion

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Senaste kommentarer

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: