KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

ETG(Rögle Rules) • 14 februari, 2018 at 11:33

Skandaaaal att Olle Liss inte är med!!!….;-)

Svara
Bengt Andersson • 14 februari, 2018 at 11:45

Ser ju bra ut på bilden,stora starka men ! Men jag har känslan av att varje spelare i Tre Kronor måste upp 30-40 % för att bevisa att det går att klara sig utan NHL proffs i ett OS,och att spela enkelt med tålamod i en sådan kort turnering match efter match. Beklämmande att se vad om ständiga och utspritt laget var i den sista träningsmatchen mot Kanada klasskillnad på lagen,dålig skridskoåkning! Att vinna närkamper är ju A, och O, i denna sport,Först in i ”skiten” ! annars blir det förlust redan i morron mot Norge som har allt att vinna mot ”storebror” Extra roligt kan det ju bli att följa kriget” mellan Rossely – Joel.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Senaste kommentarer

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: