KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

ÖHKare • 10 februari, 2018 at 02:34

Jag anser att Sundblad måste lämna om det blir kval. Blir det inte kval så tycker jag ändå Sundblad måste få chansen att prägla sitt eget lag till nästa säsong. Men klubben måste få in en ny röst till eventuellt kvalspel annars hamnar man i Modo’s idiotiska envishet och kör vidare som man gjorde med Andreas Johansson. Han skrek bokstavligen ut Modo från shl, kanske för alltid…

Svara
connyborg • 10 februari, 2018 at 04:28

Svårt beslut. DIF sparkade Hardy Nilsson lagom till vi låg i kvalet 2012 (med bara 7 matcher kvar på grundsäsongen) och det gick ännu mer åt helvete. Det var alldeles för kort tid att spela in laget på och att hamna i kval är oerhört mer påfrestande för tränare och spelare och det kan bli svårt att få till det under så pressade omständigheter.

Å andra sidan underpresterar nuvarande tränare och många spelare kanske tappat förtroendet för honom. Svårt som sagt.
Hoppas ni heller er kvar och är med i SHL nästa säsong.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Senaste kommentarer

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: