KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

3 kommentarer

Växjö Lakers • 13 januari, 2018 at 09:15

Det var en fullkomlig överkörning och en härlig maktdemonstration. Men säsongen är lång och pucken är rund. Det såg vi om inte annat förra året då vi vann serien. Men visst. Den här truppen har höjt sig mer än jag förväntade mig och känns nu mer komplett än förra året trots att vi tappade 5 klassbackar. Att det skulle se såhär bra ut trodde jag inte i augusti!

Svara
HawkNEye • 14 januari, 2018 at 01:10

Ja Sanny. Frågan är snarare om Växjö lyckas utmana Brynäs om SM Guldet. För det jag såg Brynäs göra mot Frölunda idag som är ett betydligt bättre lag än lilla Malmö. Och att ha dom som en guld kandidat alltså kom igen 🙂 haha

Svara
Drutten61 • 14 januari, 2018 at 09:11

HawkNEye. Som Brynäsare hoppas jag givetvis att Brynäs får klä sig i guldhjälmar i vår och jag håller med att Brynäs gjorde en riktigt bra match mot Indianerna från västkusten.
Nu ska vi nog se nyktert på det här. En tabell ljuger sällan och Växjö imponerar. Sen är ett slutspel ibland ett lotteri. Vissa lag kommer in med självförtroende i mängder medan andra precis tappat flytet.
Trots allt är det som Sanny skriver. De har ett komplett lag med seriens bästa målvakt toppat med Sam Hallam. Det finns risk att det blir småländskt jubel i år igen.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Senaste kommentarer

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: