KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

5 kommentarer

Mats • 11 november, 2017 at 02:40

Förut tyckte jag att idrotten själva skulle lösa saker som den med Larkin. Nu vet jag inte längre. Klarar verkligen sporten av det? Jag är osäker. Det Larkin gjorde…hade det utförts på gatan hade offret faktiskt kunnat bli skadad för livet eller till och med avlidit. Det är mycket kraft rakt i ansiktet på Paille där. Klarar verkligen olika förbund av att styra upp sånt här. Uppenbarligen inte CHL i alla fall. Det straff som utdelades där skrattar förmodligen Larkin åt idag.
I boxning och den typen av sport är det en del att slå varandra mot ansikte, huvud och kropp. De som boxas vet det.
De saker som händer emellanåt i hockey har ju inte med hockey att göra…
Hur får man bort det? Hur gör man för att tillåta tufft spel med mkt kroppskontakt, men får bort sekvenser där det uppenbarligen brinner till i skallen på någon.
Jag vet inte…
Kanske måste det ske med civilrättsliga åtgärder?

Svara
lukas • 11 november, 2017 at 04:31

Jo, det här är precis på den gräns där det gott kan polisanmälas. Om sedan en åklagare tar upp det eller ej har mindre betydelse. Men just att sportens utövare får veta att gränsen är så hårfin och lätta att överträda, det tycka sporten ha behov utav – det har vi ju just sett!

Svara
ryder55 • 11 november, 2017 at 05:16

ABBOTT. TVÅ T. ABBOTT.

Svara
bengto • 11 november, 2017 at 07:08

Bra sammanfattning Sanny! Backarna och dåliga uppspel var en bidragande orsak till förlusten. Varför inte pröva Pudas som överglänsde Dahlin senaste mötet Frölunda SAIK? Jobbar hårt och bra uppspel.

Svara
Bengt Andersson • 12 november, 2017 at 12:02

Vi måste ju nu ändå gå vidare i hockey-Sverige, utan att ”byråkrater” som domstolar skall döma i ”långbänk” Mats! det kan väl häller inte vara rätt medicin och bryta med CHL som vissa föreslår, att det finns avarter i denna sport liksom i alla sporter det måste kunna lösas på ett smidigt sätt även inom hockey- org. med krafttag. Jag är säker på att de flesta lagen i SHL som deltagit i denna turnering tycker det är utvecklande och inspirerande för dessa klubbar och inte minst spelare att få spela matcher mot lag från hela Europa. Och publiken kommer mer och mer, och då även sponsorerna. Kom igen nu Brynäs IF och visa lagen som är kvar i turneringen att ni kan bli laget som också är från SWEDEN ! och tog över tronen 2018 efter VÄSTRA- FRÖLUNDA.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Senaste kommentarer

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: