KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

8 kommentarer

Mikael • 13 oktober, 2017 at 12:01

Oavsett Roger Melin eller inte så måste varje spelare ta sitt eget ansvar och med tanke på deras löner och långa utbildning så borde man kunna begära mer av spelarna och laget. Även om R.M har en ”gammal” ledarstil så ska det inte gå så dåligt som det gjort.

Svara
Mats • 13 oktober, 2017 at 02:13

Det finns många överbetalda och bortskämda hockeyspelare överallt i SHL. Ibland undrar man om de inte orkar tänka själva eller om det kanske beror på att de inte kan?
Man har tagit sig för pannan många ggr under alla år man gått på hockeymatcher…
Faktiskt.
Sedan är det så klart inte så lätt att bara börja ta ansvar som senior hur som helst. Inte när man blivit servad av föräldrar och ledare under hela uppväxten.

Svara
Bengt Andersson • 13 oktober, 2017 at 01:20

Gigantiskt fiasko ! Du kan då få till det Sanny.
Men så är det ju, och den mist skyldige får gå ! Pinsamt för sportchefen och övriga med huvudansvaret för rekryteringen med facit i hand, stå där och bita i det sura äpplet som ”starholkar” och betala Roger full lön 2 år framåt! Vad tycker alla fansen ute i Sveriges land ? Kanske några fler ”där uppe” bör lämna efter ”fiaskot”.
Men sådant är ju hockey-livet, har man gett sig in i leken. Hur många gånger i denna sport har inte många tränare och spelare på alla nivåer framhållit att ”vi vann ju skotten” hur kunde det gå så här? Som igår exp-vis. Vår bästa match enligt Roger ?

Svara
David • 13 oktober, 2017 at 03:32

Att säga att Roger inte brinner för detaljerna för att han väljer att inte hänga ut laget efter en stor förlust och kasta vattenflaskor etc. Jag har ändå sett Roger under många år i AIK och en del öppna träningar och jag fick inte alls den uppfattningen om Roger och arbetet med spelarna.Blir också lite konstigt när du förra året skällde på Anders Eldebrink för att hag offentligt sågade laget, där du elegant använde motsatt retorik jämfört med igår. Jag tycker det är lite pinsamt att hockeyns ledarskap minimerats till vem som kan skrika och kasta vattenflaskor mest.

Nä Sanny, här blev det lite kappvänderi och ”like-jakt”…

Gällande Brynäs så frågar jag mig om laget är bättre än så här och jag blir inte förvänad om de ligger kvar på sin nedflyttning. Och lite kuriosa är ju att Luleå med Bulan vid rodret skrapat ihop hela 3 poäng mer än Brynäs (med en match mer spelad).

Svara
lukas • 13 oktober, 2017 at 03:55

Rönnqvist låter som en direkt motsats till Roger Melin efter vad en enkel amatör sugit upp. Niklas Gällstedt gissar jag att Brynäsledningen är intresserade utav. Per-Erik Johnsson har ju bautameriter för sådant här läge med Skellefteå, Leksand, MoDo. Johnsson tillsammans med Leffe Carlsson, hur vore det? De kan ju varandra också.

Svara
lukas • 13 oktober, 2017 at 04:00

Annars är det rent märkligt hur mycket psykologin spelar in.
Det behövs så lite för att det skall gå så här. Men jobbigare att ta sig upp igen.
Behöver man vara orolig i Gävle? Nej, på planen finns de resurser man behöver, det ordnar sig. När våren kommer är man med bland de sex eller åtta.

Svara
Ingemar Hemlin • 13 oktober, 2017 at 06:52

Det får vara nog med övertoner nu. Men ni i mediabranschen verkar vara skolade i att överdriva för att skapa intresse och lura av folk pengar. I expressen står det ju jämt ”EXTRA” nu för tiden. Sen när man läser så är det ju bara nys. Lurendrejeri är det. Till saken. Läste en objektiv, nyanserad analys av matchen på Skellefteås hemsida. Den var inte jättelångt ifrån Melins analys. Inte från min heller. Men det är ju så att ibland måste man vara expert för att inte förstå. Som nån sa.

Svara
Drutten61 • 13 oktober, 2017 at 06:55

Klockren analys Sanny.
Du är bättre på att analysera hockey än vårt rättsystem. Fortsätt med hockeyanalyserna för dom gillar jag!

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Senaste kommentarer

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: