KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

1 kommentar

Bengt Andersson • 9 oktober, 2017 at 12:46

Veckans Sågning, är ju med i din spalt.
Jag skulle vilja få med veckans ”mättaste” lag eller kanske månadens ”mättaste”! Rutinerade Linköping. Såg första matchen i Linköping på C-Moore mot ÖIK, inga raka ben över tre perioder i Örebrolaget, de bara körde, och seger blev det, även på hemmaplan ett dygn senare mot samma lag ! Vad tycker Linköpingsfansen om inställningen på matcherna, om inställningen av deras lag. De är inte bara till att vinna skotten på mål ! Jag skulle milt kunna påstå Bedrövligt.
Jag efterlyste s.k Slutspelshockey från första nedsläpp i höst i SHL i denna spalt, vissa lag har anammat de, exp vis Örebro och DIF. Mora på gång, då kommer publiken, Jag håller med dig Sanny en lagom grinig riktig lirare som Artisten Dick Axelsson FBK, säljer ju biljetter i alla arenor. Inte minst som han nu bidrar i FBK, utan ”raka ben” nu för tiden.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Senaste kommentarer

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: