KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

1 kommentar

Bengt Andersson • 12 september, 2017 at 01:44

Tror också att Malmö kan vara med där uppe, men saknaden av Turesson om jag mins rätt var räddaren i många matcher under föregående säsong. Vilket lag det än gäller så hoppas man att det blir s.k. slutspelshockey på varje arena f.o.m seriestarten, tittade på C Moore sändning i en repris från slutspelet mot ”Skelefte” tre perioder här om kvällen med raffel och dramatik med utvisningar och lagom ”grinigt” allt som hör en hockeymatch till och kriget vid varje nedsläpp.
Kan vi få sådana matcher från första nedsläpp i höst då fylls Hockeyarenorna runt om i landet.
Skall bli spännande att se !

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Senaste kommentarer

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: