KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Sanny Lindströms blogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

4 kommentarer

aJohnny Karlsson • 11 juni, 2017 at 01:57

DIF eller Karlskrona värva honom!

Svara
Mats • 11 juni, 2017 at 07:31

Ryktet säger Karlskrona.
Men som sagt…rykten säger mycket.
Håller med, Sanny, här. Mkt hockeyspelare för förmodad lite mindre peng .
SHL är förresten full av överbetalda starwannabes. Klubbarna har sått. Spelarna skördar. Med SHLs goda minne. Ett antal klubbar kommer ej orka denna karusell i längden. Det kommer en dag då givmilda människor också tycker det är nog.

Svara
PTZic • 12 juni, 2017 at 09:28

Blir en dålig smak i munnen. Det brukar pratas om ekonomisk dopning annars. Men här räddar sig Örebro kvar med en trupp de egentligen inte har råd med. Man värvar bl a Lucas Lessio och Nicklas Grossmann under säsong för pengar man inte har. Klubbar kan degraderas om de saknar eget kapital inför säsong. Men de borde kunna degraderas även för obalanserade budgetar och stora förluster

Svara
Bengt Andersson • 19 juni, 2017 at 03:02

Tänk Sanny va gytt som klubbchef om man kan presentera en ung hungrig trupp med inhemska spelare, samt en ung tränarstab med rimlig ersättning, där alla vill bli vinnare och ha det framför sig, så skulle jag jobba och på köpet få en grupp spelare och ledare som skulle kämpa i vått och tort i 10 månader, fansen skulle jubla och kassören skulle må bra. Va svårt kan de va ?

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: