Samir Badran

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

63 kommentarer

Anna • 12 juli, 2015 at 23:00

Det här var den finaste texten jag någonsin läst. Jag har inga ord kvar. Jag är så stolt över dig Samir även fast du kanske inte alltid gått de bästa vägarna, men alla gör sina misstag i livet. Kom ihåg att du är en helt fantastisk människa på alla sätt och vis. Du betyder allt för mig! Jag älskar dig mer än någon annan, Samir. Fortsätt med det du gör, för jag vet att du kan! Puss

Svara
Anna • 12 juli, 2015 at 23:00

Det här var den finaste texten jag någonsin läst. Jag har inga ord kvar. Jag är så stolt över dig Samir även fast du kanske inte alltid gått de bästa vägarna, men alla gör sina misstag i livet. Kom ihåg att du är en helt fantastisk människa på alla sätt och vis. Du betyder allt för mig! Jag älskar dig mer än någon annan, Samir. Fortsätt med det du gör, för jag vet att du kan! Puss

Svara
Samir Badran • 12 juli, 2015 at 23:26

Tack världens bästa Anna! Älskar dig

Svara
Anna • 12 juli, 2015 at 23:45

Du betyder allt för mig <3 Jag älskar dig mer än bad du tror :*

Svara
Ida • 12 juli, 2015 at 23:20

Jag känner inte dig men av det jag har upplevt så är jag så sjukt stolt över dig. Du är så sjukt stark som har gjort allt detta. Vad jag har hört så hade du inte en lätt uppväxt i skolan osv och därför är du en sådan sjuk person som har blivit en fantastisk människa trots uppväxten.
all respekt till dig Samir och fortsätt gör de som du gör för då lovar jag dig att du kan komma hur långt som helst. Kram

Svara
Samir Badran • 12 juli, 2015 at 23:26

Tack Ida !

Svara
Rebecca • 12 juli, 2015 at 23:28

Skön farsa!

Svara
Fanny • 12 juli, 2015 at 23:42

Denna text kommer jag ha med mig hela livet, det var den finaste texten jag läst, denna text kommer hjälpa såå sjukt många! Du är en så bra förebild! <3 Jag älskar dig mest av allt i världen! Kom ihåg du är så bra! <3

Svara
Samir Badran • 12 juli, 2015 at 23:59

Jag älskar dig också Fanny! Tack ❤️

Svara
SWAGNES • 12 juli, 2015 at 23:51

Jag är så otroligt stolt över dig och allt du åstadkommit i livet, att du valde att gå din egen väg och att du faktiskt kommit så långt. Du sprider så mycket positiv energi omkring dig, och du är en sådan underbar människa. Jag har dig att tacka att jag varje dag vaknar upp med ett leende på läpparna, för du är en sådan glädjespridare som alltid vill alla gott. Skit i de som sprider negativ energi och de som klankar ner på dig och på det du vill göra, för du är värd så mycket kärlek och jag vet att du kan ta dig hur långt du än vill. Du är gryyyyym!!! Jag älskar dig så mycket och jag kommer stötta dig genom allt. Vi ses på Liseberg imorgon ❤️

Svara
Samir Badran • 12 juli, 2015 at 23:59

Tack så jättemycket! Jag älskar dig <4

Svara
Ebba • 13 juli, 2015 at 00:15

De va det finaste jag läst, du betyder sjukt mycket för mig, träffade dig i Ronneby i Torsdags men saknar dig redan… Världens bästa är du, Älskar dig Samir❤️

Svara
Samir Badran • 13 juli, 2015 at 00:59

Tack, ni är bäst =) UNDERBARA FANS ! <3

Svara
Zelda • 13 juli, 2015 at 00:29

Sjukt fin text..började gråta haha! Kärlek till dig <3

Svara
Samir Badran • 13 juli, 2015 at 00:59

haha vad gullig =)

Svara
Josef • 13 juli, 2015 at 00:54

Finaste texten någonsin!!

Svara
Samir Badran • 13 juli, 2015 at 00:59

<3

Svara
Philippa Oueis • 13 juli, 2015 at 00:59

Denna texten är nog den Finaste jag någonsin läst och Asså jag tar åt mig så jävla mycket! Du ska alltid göra det du känner för och det du har lust för och ingen ska kunna stoppa dig! Du ska kunna gå den väg du vill och folk ska acceptera det även om dom nt gillar ditt val så måste dom förstå dig lite. Du är en kändis och du kommer få mkt hat i ditt liv av många äckliga avundsjuka människor som sitter i sin lilla soffa där hemma och har inget bättre för sig så dom väljer att sänka människor och förstöra dom totalt.. Du kommer oxå ha jävligt mycke kärlek i ditt liv du har dina fans & din familj, vänner osv som kommer stötta dig i vilket val du än väljer! Jag gör allt för att du ska vara lycklig och vara glad, men dom som hatar dig för att du gör ett val du vill göra, dom är bara avundsjuka, för dom vet att vad du än väljer så har du tusentals personer som älskar dig för den du är Och jag är en av dom, jag gör allt för att du ska få vara glad och vara lycklig! Jag älskar dig för den du är och du är en sån underbar fantastisk kille och tro mig du kommer lyckas bättre i livet än vad dom hatarna någonsin kommer göra! Jag ser upp till dig Samir, vart jag än är så har jag dig alltid i tanken! Man kan säga att halva mina tankar ser ut såhär ”Samir & samir, samir! Fan vad jag längtar tills jag får träffa Samir. Fan vad jag älskar samirs röst! Asså den där samir han är mitt allt!” Det är typ det jag tänker på exakt heeellaaaaa tiden jag svär jag grät i flera timmar igår för att jag insåg att det ä en hel fkn månad tills jag träffar er igen! Amen skit samma iaf du får aldrig glömma att jag älskar dig mer än nån annan på denna jord och att jag är så jävla stolt över dig! Puss

Svara
Samir Badran • 13 juli, 2015 at 01:01

Tack Philippa, din text är de finaste jag läst hehe !! =) <3 Jag älskar dig!!

Svara
Emma Pettersson • 13 juli, 2015 at 01:08

Detta var nog det bästa du nånsing har skrivit du fattar inte själv hur mycket du gör för dina fans du förändrar nog mångas liv och skit i alla som säger negativa saker Dom är bara jävligt avensjuka ,sluta aldrig med det du och Viktor gör för ni är fan bäst ❤️

Svara
Ronja Iversen • 13 juli, 2015 at 01:11

Åhh alla borde ta ett par minuter och läsa detta. Delat på alla sociala medier jag har och jag hoppas att folk kan ta åt sig av budskapet och tänka till. Helt fantastiskt budskap och fantastisk text. Stor credit för det Samir. Hoppas du får mycket bra respons på detta, det förtjänar du.
Jag är stolt att kunna kalla mig ditt fan & säga, ärligt från djupet av mitt hjärta att jag älKar dig. Det gör jag. På riktigt.
Du lyser upp mina dagar med all kärlek och energi du utstrålar. Hoppas såå att jag får träffa dig snart igen.
Tack för allt du gör, jag älskar dig. ❤️

Svara
Samir Badran • 13 juli, 2015 at 01:26

Tack Ronja <3

Jag älskar dig!

Svara
Helén Lehtinen • 13 juli, 2015 at 08:15

tkr inte jag kan kalla mig fan men följare kanske, tkr du har en positiv adhd mestadels o du tar till dig o försöker göra en förbättring o ser inte livet lika negativt som förut. allting handlar om rätt inställning. kan dock störa mig på din snapchat när du först skäller på dina polare som kan bete sig olämpligt men sen beter du dig likadant o värre. Ja, de va vell de ifrån mig.

Svara
Jasse • 13 juli, 2015 at 08:45

Det är den finaste texten.jag har läst. Du är guldvärd älskar dig samir

Svara
Samir Badran • 14 juli, 2015 at 00:26

Åh ! Tack Jasse =)

Svara
Agnes Algotsson • 13 juli, 2015 at 09:29

Asså Samir det här är det finaste jag har läst! Jag tar åt mig ALLT du skriver och säger för du betyder ALLT för mig, du är det bästa som har hänt mig, du är så stark och modig person och jag beundrar dig enormt för det! Kämpa på och skit i alla haters! Du är såpass stark så du klarar det, jag vet det för att du är du! Jag älskar dig mer än vad du kan ana, du är den sista jag tänker på innan jag somnar och den första jag tänker på när jag vaknar, jag drömmer romantiska drömmar om dig varje natt! Jag är så jävla stolt över dig för allt du har gjort! Jag älskar dig så JÄVLA mycket att min högsta dröm är att bli din flickvän, PUSS på dig! <3

Svara
Samir Badran • 14 juli, 2015 at 00:26

Vad söt Agnes haha =) älskar dig!

Svara
Agnes Algotsson • 14 juli, 2015 at 10:14

Älskar dig med, mer än du tror, tror du att jag har nån chans på dig?

Svara
Saga • 13 juli, 2015 at 10:01

det här var den finaste texten jag läst, jag är så jävla stolt över dig Samir asså du fattar inte. du är så jävla underbar, har aldrig träffat en mer underbar människa än du påriktigt. jag träffade dig i Ronneby och det var den bästa dagen i mitt liv och några timmar innan gillade du min bild på instagram, vill bara säga tack. du betyder så sjukt mycket för mig och jag hoppas att vi träffas igen snart. du kommer ju till Liseberg idag men kan tyvärr inte komma:/ älskar dig så fucking mycket

Svara
Samir Badran • 14 juli, 2015 at 00:26

Älskar dig =) Tack!

Svara
Malin Edlund • 13 juli, 2015 at 10:31

Väldigt bra skrivet av dej!
Du är bra du!!
/ Malin
malinedlund.blogg.se

Svara
Samir Badran • 14 juli, 2015 at 00:26

Tack Malin =)

Svara
Jennipher Ulvesten • 13 juli, 2015 at 12:20

Trodde faktiskt inte att det var såhär, MASSA respekt till dig! Otroligt starkt gjort! Keep fighting!

Svara
Samir Badran • 14 juli, 2015 at 00:25

Jo såhär är det =)

Svara
Issa • 13 juli, 2015 at 14:18

Samir jag är så sjukt stolt över att du skriver ett sånt här gripande inlägg. Hade jag varit du så hade jag aldrig skrivit ett sånt här inlägg, för jag skulle ha för dåligt självförtroende. Men du vågar, för du har så bra självförtroende och du är så säker i dig själv men är ändå en så underbar person. Du är så klok och en så bra förebild. Sluta aldrig med vad du gör för det är så många som ser upp till dig. Puss och kram <33333

Svara
Samir Badran • 14 juli, 2015 at 00:25

Tack Issa, glad jag blir =)

Svara
sofia • 13 juli, 2015 at 20:16

asså Samir jag älskar dej och allt jag har aldrig träffat dig för du bot i Sverige och jag i Finland. Men det jag vet om dej är att du är bäst och kommer alltid vara de 🙂 :*

Svara
Samir Badran • 14 juli, 2015 at 00:25

Vad gullig haha =) jag kommer till Åland snart och ska köra våra låtar!

Svara
Christian • 13 juli, 2015 at 23:16

Skjukt bra sagt Samir, kolla vad du har uppnåt i livet efter Paradise fastän jag inte tycker är det mest relevanta programmet att vara med i och bli kändis efter, men jag tycker att du ska vara stolt över vart du har kommit och fortsätt med det du gör brush!

Svara
Samir Badran • 14 juli, 2015 at 00:24

Tack mannen! =)

Svara
Miasafar • 14 juli, 2015 at 00:42

Eftersom min dotter är en av dina stalkande fans här i Lerum
så är denna text jätte fin att läsa
För dina fans ser upp till dig och gör som du
Kan då kanske känna mig trygg på att hon inte börjar röka och dricka och hoppas hon får samma drivande energi som dig
För det du gör gör hon men det tror jag nog du redan vet och då är nog de flesta fansen

Svara
Samir Badran • 14 juli, 2015 at 00:49

Ja, vad bra Mia! =) Du kan vara lugn! Jag sköter mig hehe

Svara
Fanny • 14 juli, 2015 at 01:18

Omg de var en av dom finaste och bästa täxterna jag har läst i hela mitt liv, du är min förebild sluta aldrig med det du gör älskar dig bästa samir <3

Svara
Ebba & Anna • 14 juli, 2015 at 20:43

Gud vilken fin text, vi är två tjejer som älskar dig, du är bäst❤️ puss Ebba och Anna❤️

Svara
Aishaa Ahmed • 14 juli, 2015 at 21:08

Finaste texten samir ❤️

Svara
Nour • 14 juli, 2015 at 23:49

Man har ju inga ord att beskriva hur bra texten var, asså du är ju så bra förebild för alla ungdomar. den här texten kommer hjälpa många. du är för bra <3 älskar dig!

Svara
Anna • 15 juli, 2015 at 10:39

Hej Samir.
Din mamma och pappa ska vara stolta (ar saker pa att dom ar det redan) over dig, du ar en riktigt FIN manniska, sallan man ser sana som dig. Ja, du ar otroligt snygg men det viktiga ar att du har ett gott hjarta. Jag tror att du kan gora en positiv inverkan pa manga unga i Sverige, du borde resa runt och forelasa i skolor, jag tror att du kan paverka mycket och du sprider ett bra budskap.
Lycka till med allt i ditt liv, du ar underbar – verkligen! Manga kramar till dig och jag hoppas att jag kommer att raka springa in i dig nagonstans i Stockholm nasta gang jag besoker Sverige.
Kram till Viktor med!

Svara
Samir Badran • 16 juli, 2015 at 19:04

Tack ❤️

Svara
Fanny.s • 28 juli, 2015 at 16:43

Blir lika rörd varje gång jag läser denna texten <3 Du är en sån fin person, du ska vara så stolt över dig själv <3 Jag älskar dig Samme <3 pus

Svara
Linnea • 28 juli, 2015 at 17:14

Åhh, jag finner inga ord för hur fin denna text är. Jag är så sjukt stolt över dig! Du har klarat dig igenom svåra situationer, hat och efter det fått ett bättre liv (hoppas jag)! 🙂
De dom hatar emot dig är bara avundsjuka på din framgång och vill vara som du. Låt ingen hacka ned på dig. Ta inte åt dig och ändra ALDRIG på dig själv. Du är du, och du är underbar.
Utan dig i mitt liv och hjärta, skulle allt vara färglöst. Du lyser upp min värld! Du gör mitt liv värt att leva för!

Allt du gjort tidigare i ditt liv har lett fram till den fantastiska person du är idag.
Allt jag önskar dig är att du ska bli lycklig, vad du än väljer att göra stöttar jag dig och dina val.
Du är allt för mig, jag älskar dig! ❤️

Svara
Jennifer Hedkvist • 28 juli, 2015 at 21:46

Så sjukt fin text! Du är verkligen en jätte bra förebild. Jag älskar dig enormt mycket❤️

Svara
Sweanie • 29 juli, 2015 at 00:00

Duktigt att fimpa! All cred till dig för det! Kommer du o Viktor uppträda nått i Östergötland i sommar?

Svara
Medina • 29 juli, 2015 at 10:39

Hej Samir. Jag är också sjukt stolt över dig! Liksom ingen är perfekt och ingen är fel fri men man lär sig av sina misstag och jag är glad att du också gjorde det. Jag älskar dig❤️

Svara
Hevin • 9 mars, 2016 at 16:50

Detta text är den finaste texten jag någonsin läst.Jag är så himla stolt över dig!! Alla dumma kommentarer du får är bara skit.Du är den bästa människan på all sätt och vis. Du betyder allt för mig! Forsätt med det du gör,För jag vet att du kan! älskar dig Samir puss

Svara
nadja1984 • 4 april, 2016 at 00:15

hej samir jag vill säga sanning ni har också räddat mig när man är ledsen och hör eran låt så blir man glad igen och älskar att sjunga eran låter kan sjunga bada naken och den borde har vunnit men ni är bäst i hela mitt hjärta jag vill gärna träffa dig nån gång kram älskar er mycket

Svara
Aws Agha • 14 april, 2016 at 21:40

samir min kompis sger att du är icklig det är du inte du är snäll jag älskar dig

Svara
Linnea Johansson • 15 april, 2016 at 20:22

Vi fans skulle aldrig kunna tänka oss ett liv utan dig. Jag skulle göra precis allt för att få dig att må så bra som möjligt och få dig se hur otroligt vacker du är på alla sätt.
Jag hoppas att du någon dag förstår hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig så mycket. Puss

Svara
Mikaela • 15 april, 2016 at 20:43

Det var den bästa, finaste texten jag läst? Du är den bästa förebilden man kan ha. Jag var mobbad förr men inte längre och det är tack vare dej jag orkat mig igenom. Och jag har även haft det svårt med andra grejer men de vill jag inte skriva här. Och jag är inte så bra på stava eller skriva. Varje gång jag börjar gråta eller mår dålig sätter jag bara på en video med dig. Och sen blir allt bra. Det käns nästan som jag käner dig bara för du är så nära dina fans. Fast jag har bara träfat dig en gång. Jag har fortfarande svårt med vissa saker. Men så fort jag hör din röst eller ser en bild på dig blir jag glad. Dena texten blir säkert väldigt lång men jag vill få med hur mycket du betyder för mig. Om inte du hade funnits hade jag antagligen mått väldigt dåligt. Älskar dig så sjukt mycket. Och om jag skulle beskriva precis hur mycket du betyder behövs ett nytt ord för anars kommer man inte orka läsa. Älskar dig så sjukt sjukt sjukt mycket! Du är den enda andledning till att jag orkar med alla sagar.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Svara
Linneaberndtssonn? • 15 april, 2016 at 20:58

Du är den bästa förebilden Samir❤️, jag älskar dig så otroligt mycket! Varje gång jag är ledsen, stressad eller om mitt självförtroende inte är det bästa så bara söker jag på Samir och tittar på saker du medverkat i och mår bra igen❤️, du får mig att orka göra mina läxor och prestera bra i skolan även fast det är mycket,jag vill bara tacka dig för det och för att du hjälpt mig så mycket med allt❤️ Tack för att du fått mig att inte ge upp❤️ Du betyder så otroligt mycket för mig och skulle inte klara det utan dig❤️❤️❤️❤️ Hoppas jag får träffa dig snart igen❤️❤️

Svara
Linda • 15 april, 2016 at 21:48

Det här var en av de finnaste texterna jag läst , jag blir glad när jag tänker på dig . Jag älskar dig jätte mycket och du betyder jätte mycket för mig

Svara
Nadja Nicole Rilund • 15 april, 2016 at 22:15

hej jag ska säga som jag har tänkt sen länge och det gäller dig och viktor skulle du och viktor sluta som artister så kommer ni alltid att finnas i mitt hjärta så länge mitt hjärta slår och så länge jag lever skulle ni göra en dålig låt nån gång så skulle jag aldrig sluta älskar er för det för jag älskar er för den ni är och jag är en fan som älskar er så mycket och som blir ledsen om folk mobbar någons idoler som samir och viktor
utan er skulle jag börja gråta och saknar eran röster och ansikten och jag hoppas på får träffa dig och viktor nån gång

Svara
Cassndra • 17 april, 2016 at 11:45

Sååå bra text!!! Finner inga ord… Samir, du har kämpat och tillslut står du här rakryggad med så fina ord som jag ej kan beskriva!!! Du har gjort mig till den jag är idag med alla fantastiska kommentarer på att alla ska följa sina drömmar, osv. Det hjälpte. Tack ännu en gång Samir!! Älskar dig så otroligt mkt så det är sjukt. Puss , cassandra????

Svara
Sebastian • 17 april, 2016 at 18:23

Din väg till framgång och är sjuk och du visar allt är möjligt, riktig jävla kung, förebild mannen

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: