KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Rickard Hanssons travblogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

1 kommentar

Axel • 7 februari, 2016 at 12:21

SHL satsningen blir av allt att döma en mycket dyr flopp! Och utöver ATG:s totala brist på förmåga att ”hålla i plånboken” så har man under åren 2003-2014 helt obegripligt också skattat bort över 300 miljoner ur ”örespotten” som under åren ackumulerade till 875 miljoner skattade medel och till spelarkollektivet icke utbetalade medel. Dessa 300 miljoner kunde i stället gått till sporten, om bara någon på Hästsportens Hus i förhandling med Fi begärt medlen undantagna från beskattning – med hänsyn till att beskattning således redan skett! Men så långt har man inte tänkt! Allt fokus tycks nu istället ligga på tecknade hästar och hockey!

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Kategorier

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
HOCKEYBLOGGAR
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: