KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Rickard Hanssons travblogg

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Lars Sjöberg • 14 februari, 2015 at 12:37

Skulle inte du Rickard eller någon annan Expressenmedarbetare kunna skriva ihop en enkel förklaring till vad det, som du och Bengt Adielsson påtalar, egentligen handlar om? Jag begriper absolut ingenting, och jag vet att jag inte är ensam i det avseendet.

Så här trodde jag i min oskuld att det fungerar: Alla som vill spela på V75 är välkomna, var man än bor i världen. Radpriset är 50 öre. Spelar man som jag för 500 kr har man väldigt liten chans att få sju rätt. Spelar man för 50 000 kr har man större chans. Spelar man för 500 000 kr är chansen att få sju rätt stor, men risken att utdelningen inte täcker insatsen är ju då också stor. Vi ”normalspelare” borde ju bara vara glada om nån annan spelar lägger in så mycket pengar, och det spelar väl därvid ingen roll om det är en eller flera fysiska eller juridiska personer som ligger bakom sådana system eller om det är en människa eller en robot som knåpat ihop dem? Så länge ingen lyckas få in ett system efter det att resultatet av ett eller flera lopp föreligger (alltså efter spelstopp), spelar ju alla, både jag och utländska konsortier med eller utan robotar, på samma villkor.

Jag anar ju såklart att du inte tycker att det fungerar riktigt så här fint, men jag har som sagt – trots era skriverier – inte fattat vad det är som är fel. Jag tror att många fler är jag skulle uppskatta en enkel och tydlig beskrivning av vad som är problemet.

Skriv gärna ert svar i papperstidningen (också), helst på en fredag, lördag eller söndag.

Vänliga hälsningar
Lars Sjöberg, Hässelby

Svara
Spelmonopols-hyckleri – Rebecca Weidmo Uvell
10 mars, 2017 at 09:55

[…] för inlämnade spel. Då blev det känt att Paribet blivit godkända trots att de bara hade en Beta-version av sajten uppe, och enligt Helander hade de till exempel ingen egen kundstock samt erbjöd kunder 30 dagars […]

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Kategorier

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
HOCKEYBLOGGAR
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: