Opinionsbloggen

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

1 kommentar

lukas • 8 augusti, 2017 at 14:42

Ett cirkelresonemang, Anton. Då hamnar du där igen; att den teoretiska delens substans ÄR så mager i sin användbarhet att den ÄR alltför omfattande. Mest effektiv kanske den vore om sjuksköterskeutbildningen liksom en rad andra yrkesutbildningar som förts in under universitetsadministrationen alltsedan 90-talet, återigen fick bli separata högskolor. Därmed få mer fokusering på VAD man egentligen plockar in av den så mytifierade ”forskningsanknytningen”, detta diffusa töcken som var så användbart på politiker för dem som förespråkade inkorporerandet av en rad yrkesutbildningar till mastodontuniversiteten…

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: