Opinionsbloggen

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

3 kommentarer

Slotteborn Dennis • 28 januari, 2016 at 19:21

Detta blir bara värre och värre. När ska dom inse att integrering och mutikulti inte fungerar. När dom inte ens behöver integreras allt enligt 1975-års mångkulturlag. Nämn ETT land i världen där detta fungerar utan att polis behöver införa en kod 291 för att sakens rätta ansikte inte ska komma fram?

Svara
Axel • 28 januari, 2016 at 20:23

Nu när Regeringen totalt har lagt om sin flyktingpolitik i försök att övertrumfa Sverigedemokraterna så är Expressen helt tysta! Var är nu den nattsvarta ”ettan” och era liberala värderingar? Var är er chefredaktör som så stolt framhävde liberalismen som tidningens grundpelare i samband med senaste valet och därefter?
Jo han skriver diverse osammanhängande krönikor om nyhetstorka, mobilsajter, Palmemordet och Kristin Kaspersen. Vidare tycks han ha samma linje som den minst sagt mindre lyckade Rikspolischef Eliasson.
När vi som bäst behöver just en liberal tidning som tar ställning, men som samtidigt ställer krav och just INTE vill sopa problem med integrationen under mattan! Ja då är tidningen således tyst!
Och Jan Björklund tycks vara fullt upptagen med att leta efter terrorister runt varje hörn!
Detta är inget annat än hyckleri som gör att man som liberal skäms!

Svara
Martin Lindblom • 29 januari, 2016 at 23:43

Eric,

Vilken urtrist partigängarmentalitet L du ger uttryck för. Att Löfven tvingas svara på m:s korkade frågor i riksdagen är inte hans fel och kan få vem som helst att bli trött.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: