Opinionsbloggen

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Leif Lindau • 10 september, 2015 at 21:00

Det imponerar inte, utan provocerar mera att Ibn Rushid utnämner sig till en av Sveriges största folkbildningsaktörer och uppenbarligen inte klarar av att hålla rent mot antisemiter. Att i efterhand ha ”sett över sina rutiner” betyder ju att tidigare ”så var det helt OK med litet lagom hets mot judar, men nu blev vi påkomna” Vad var det för sorts folkbildning som man producerade då ?

Svara
Kommentar till kritiken och drevet mot islamofobi.se - Ibnrushd
16 februari, 2018 at 11:46

[…] Ingen som anklagat studieförbundet Ibn Rushd för antisemitism, och för att ge plattform till hatpredikanter, har till exempel brytt sig om att ta reda på vad vår organisation faktiskt gör för att motverka antisemitism och för att främja dialog mellan judiska och muslimska organisationer i Sverige. Man ger sken av att det på Ibn Rushds arrangemang konsekvent och medvetet framförs antisemitiska och homofoba budskap, vilket inte är sant. Att enstaka personer som deltagit i något av våra tusentals arrangemang sagt problematiska saker i helt andra sammanhang är en fråga vi inte dröjt med att hantera. Det har vi beskrivit åtskilliga gånger, bland annat här. […]

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: