Opinionsbloggen

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

4 kommentarer

Debatt om hedersförtryck i förorter -
11 juli, 2015 at 14:46

[…] Tala ur skägget om förortsförtrycket, Sjöstedt […]

Somar Al Naher är ogin i ”förortsfrågan” | Opinionsbloggen
21 juli, 2015 at 22:09

[…] Somar Al Naher undrar i sin ledartext varför borgerliga debattörer har gjort Vänsterpartiet till ”måltavla” i denna debatt, och inte allianspartierna, ”de som fram tills ­nyligen styrt landet”. Svaret är självklart att det är vänsterkvinnor som har larmat och sedan svikits av ledande vänsterpartister. Kronqvist har skrivit även om detta, här och här. […]

Vänsterns dilemma | Projekt Morpheus
22 november, 2015 at 18:39

[…] Höj Larsen, Aron Etztler och Rossana Dinamarca som ifrågasatte Kakabavehs riksdagsplats. Jonas Sjöstedt själv gav knapphändiga besked om var han stod i den infekterade konflikten i sitt parti. För […]

Hedersförtryck i Stockholmsförorter kartlagt « Avpixlat
3 mars, 2016 at 08:48

[…] Kakabaweh skrev 2015 om tystnaden om hedersförtryck, något som ogillades av partiledningen i Vänsterpartiet. Hon talade också nyligen på Fadime-dagen, 14 år efter att den unga kurdiska kvinnan mördats av […]

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: