Opinionsbloggen

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

4 kommentarer

Omtumlande nyhet från Expressens Tommy Hammarström | Herman Sundqvist, skogschef
17 februari, 2015 at 21:02

[…] Expressens nätupplaga svarar SLU på kritiken. I och med att Hagner inte varit anställd vid SLU efter 1999 har han inte haft rätt att publicera […]

Medvetna lögner av SLU | Opinionsbloggen
20 februari, 2015 at 17:15

[…] på texten: Högt i tak på SLU (16/2) som var en reaktion på Tommy Hammarströms krönika: Fegt övergrepp av SLU mot forskare […]

Max Jarno • 4 mars, 2015 at 21:20

Härligt !
Ännu en som sett baksidan på det svenska forskar etablissemanget, de är skrattretande. Har under ett par år haft och göra med personer från SLU och div. länsstyrelser i fiskevårdande sammanhang. Jag har då fått gråa hår pga deras extrema okunskap och ovilja till att lära sig sina ämnen. En av dem forskare och lärare inom skogsmästarfalangen försvarade skogsbruket och ansåg mina teorier och slutsatser vara svammel från en obildad. Härligt då det handlar om enkla slutsatser som snabbt går att bevisa och har blivit bevisade. Jag har under många år varit förbannad på hur vissa svenska forskare dragit slutsatser ur data från elfisken och adapterat det på fiskevården. Det har lett till att svensk fiskevård ligger långt efter amerikansk fiskevård. Det värsta var Ammerå-projektet där man forskade på beståndsbeskattning, simpla självklara saker som inte ska behöva kosta oss skattepengar.
Men det är precis som inom skogsbruket man har skapat en ”proffstyckar-illusion” som snabbt blir raserad men med effektiv styrning så kan tomtarna leva vidare i sin skyddade verkstad. Det är fruktansvärt att inte fler ifrågasätter dem. se:http://www.skyddaskogen.se/de/arkiv/147-personer/viktor-saefve/1057-ryska-skogsexperter-chockade-oever-svenskt-skogsbruk….

Svara
ARW JO-anmäler SLU: kommunikationschef lämnade osann uppgift i Expressen » Academic Rights Watch
9 mars, 2015 at 12:33

[…] blev bl.a. föremål för en mot högskolan kritisk ledare i Expressen 2015-02-15. Så här skrev kommunikationschefen i sitt genmäle 2015-02-16 (vår […]

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: