MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Höktalaren • Jun 14, 2018 @ 22:49 at 10:49

I princip har du rätt men problemet för RH är att de verkar i en stad där ishockeyintresset bland invånarna kommer att sjunka över tid. Det är oberoende av hur det går för laget och beror helt enkelt på att andelen invandrare som helt saknar intresse för denna typ av sport ökar. Dessutom så har många i den hockeyintresserade publiken tillgång till tv-kanaler med hockey sju dagar i veckan. För varje miljon RH får i ökade Inkomster från TV-avtal får man räkna med att minst häften faller bort i minskade biljettintäkter eftersom det totala antalet åskådare (arena + tv) inte kommer att öka i den mängd att både tv-tittare och arenapublik kommer att öka samtidigt. Mitt tips är att TV-bolagen har bättre koll på sina business cadens än vad klubbarna har.

Svara
Gösse • Jun 17, 2018 @ 9:09 at 09:09

Tror du har helt fel angående åskådare. För det första är alla som kommer och tittar åskådare. Så du tycker inte supportrar är åskådare?? Jag är säker på att varken om man är supporter eller åskådare så vill man inte se någon överbetald spelare. Fattar inte ditt inlägg överhuvudtaget. Det är väl ingen som går på hockey bara för att titta på dyra spelare. Man går och tittar på hockey för man vill se bra hockey.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka

Kalender

juni 2018
M T O T F L S
« Maj   Jul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: