MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

1 kommentar

McIWAR • Maj 30, 2018 @ 18:34 at 06:34

MORA TILL DIV 3!!! Mora fick ett (1) års dispens för spel i SHL – för att bygga nytt med krav på 5000 åskådare – exakt som Karlskrona tvingades göra – med resultat – konkursmässiga! Vilka gummiregler tillämpar SHL för Mora? Enl kommun
Alrådet Hed har man inget beslut om nybygge förrän tidigast i November!!! Då har redan en bra bit av säsongen spelats – utan att villkoren uppfyllts . En konsekvens av detta är nedflyttning av Mora till Div.3 – och ett nytt lag erbjuds att ta över Moras plats. Karlskrona som står på tur klarar knappast licensen – och då torde Leksan spela i SHL i höst – eller…?

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: