MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Höktalaren • Maj 30, 2018 @ 23:21 at 11:21

Vi har ingen uttalad 1a femma men bättre 3e och 4e kedjor än de flesta lag. Det vill till att det defensiva spelet sitter direkt när säsongen börjar och att vi kan bygga på det. Blir problem att hitta en PP formation som gör poäng.
Nyckeln blir att alla lyfter sig ett snäpp och att den kollektiva insatsen kan leda oss till segrar. Tror vi kan få många segrar tack vare en bättre lagmoral och sammanhållning än våra motståndare. Inget utrymme för diva-later nästa säsong!

Svara
P • Maj 31, 2018 @ 8:50 at 08:50

Detta är inget direkt skillat lag. BP kommer säkert fungera bra. PP blir svårt att få till. Hyfsad defensiv, två bra målvakter och en hög moral på forwardsidan. Många av spelarna i årets trupp har gjort det bra. Men att kämpa, kriga och inte tillåta sig ha en dålig dag är ett måste om detta skall fungera. Orosmomentet i detta är att dom skall göra det i minst 52 omgångar. Det blir sjukt svårt. Dom är trots allt bara människor. Jag hoppas verkligen att denna djärva satsningen skall betala sig. Lite orolig är jag dock.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: