MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

5 kommentarer

P • Mar 13, 2018 @ 21:33 at 09:33

Man kan inte säga annat än att det var rättvist. Leksand är tyvärr riktigt lamt. Tex och Barkov tyckte jag var bra sedan såg det viljelöst ut. Timrå har ett starkt kollektiv som skulle kunna hota Karlskrona. Däremot tror jag inte Leksand har en chans mot Mora. Tycker att man är ganska mycket sämre än när man blev utslagna mot Redhawks. Leksand får jobba på att få ihop kollektivt och farten så kanske.

Svara
Mats • Mar 13, 2018 @ 22:23 at 10:23

Jag vet att du vill att Timrå ska slå ut Karlskrona, Johan. Inte sant? Lite tråkigt att en sportjournalist från södra.änden av Sverige vinklar sin text så. Inte världsklass, direkt.
Timrå är säkert bra, men de vann hälften av sina matcher. 26 av 52. Mot Västervik, Tingsryd och Troja.
Karlskrona har spelat mängder av jämna matcher mot helt andra lag.
Karlskrona är inget bra för Malmö. För Mif räcker derbyna mot Rögle.
Men Blekinge behöver ett elitlag i en populär sport.
Karlskrona är mkt starkare än Timrå. Slumpen och individuella prestationer, positiva och negativa, kommer spela in självklart. Men det kvittar. 4-1 till Karlskrona.

Svara
P • Mar 14, 2018 @ 8:52 at 08:52

Mats, hur fick du till det. Bara för att Johan precis som jag såg Timrå matchen igår och kunde konstatera att dom spelar en rolig och frejdig hockey innebär inte att han hoppas att Timrå skall vinna över KHK. Jag håller med honom, dom spelare en riktig bra och trevlig hockey. Sedan Jonathan Dahlén är en riktig unik spelare. Så ja, jag håller med Johan i det han skriver, att Timrå är ett hot och att KHK får kriga rejält för att klara sig kvar. Men jag tror att KHK klara sig om dom ger allt dom har och inte underskattar Timrå. Jag är naturligtvis inte säker, men jag tror att det är ungefär det Johan menar också. Jag tror alla som stöttar MIF vill ha kvar KHK. Inget ont om Timrå, men en bussresa till Karlskrona är smidigare för både laget och supporters.

Svara
Lifare • Mar 14, 2018 @ 11:53 at 11:53

Nu är det dags att göra sig av med fystränaren för gått. Lif har börjat det sista säsongerna bedrövligt trots att man haft ganska dyra trupper. Juniorerna som kommer fram är mestadels stöpta i samma form dvs brunkarspelare och det fungerar inte i dagens hockey. Ollas, Karlsson o Grönberg Själlin håller absolut inte på denna nivån och borde lämna nästa säsong. Tror Lif får svårt att någonsin gå upp igen. 2 usla sportchefer i rad har bäddat för detta. Grattis Timrå till den förmodade Shl platsen.

Svara
MoraFnisse • Mar 14, 2018 @ 17:30 at 05:30

Glädje i Sundsvall idag men sedan kommer de att få känna på samma sak som Leksand fick göra i kvalet mot Mora nu blir det Karlskrona och de är några nummer för stora.Nej ha tröst nästa år kan ni ta upp kampen igen och det är bätrre det än vara strykpojke i SHL.Leksand då nej lämna vidare till AIK för det är samma tänk som för Timrå.Visserligen förstår jag SHL kassörerna att de vill ha folkets lag Leksand .Laget som fyller Globen,Malmö Arena etc.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: