MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

5 kommentarer

Bengt Andersson • Mar 12, 2018 @ 15:18 at 03:18

Frölunda favorit ???
Så enkelt är det nog inte,om någon spelare hit och dit fattas i ett slutspel får någon annan förtroende och vill visa musklerna,förövrigt har Malmö ett mycket rutinerat och tungt lag som säkert gillar läget, inte minst med Alsenfelt längst bak,där har VF något att jobba med att gå in och störa och vara heta runt hans kasse om man vill bli vinnare och gå vidare. Här har Frölunda varit förr ”kalla” tidigare slutspel när ”kriget” har börjat och därigenom skapat för lite i vissa matcher, man måste ju vara påslagen till 100 %,i varje byte när det är vinna eller försvinna.

Svara
Det är ett mardröms- besked för Redhawks – kommentera.nu
Mar 12, 2018 @ 15:45 at 03:45

[…] Det är ett mardröms- besked för Redhawks […]

Jojje • Mar 12, 2018 @ 19:46 at 07:46

Försvarstalen har börjat i Malmö nu, haha. Kom igen Johan lite väl många % på betydelsen där va

Svara
P • Mar 12, 2018 @ 21:07 at 09:07

Det är bara en spelare i sig, men han är en viktig del i vår ofta bästa kedja. Dessutom är Hardt en utpräglad slutspels spelare. Därav lite viktigare. Helt enkelt har vi en hel kedja som blivit sämre. Samtidigt har Redhawks levt med detta hela säsongen. Man har faktiskt inte haft så lite skador på hela säsongen som just nu.

Svara
P • Mar 12, 2018 @ 21:07 at 09:07

Det är bara en spelare i sig, men han är en viktig del i vår ofta bästa kedja. Dessutom är Hardt en utpräglad slutspels spelare. Därav lite viktigare. Helt enkelt har vi en hel kedja som blivit sämre. Samtidigt har Redhawks levt med detta hela säsongen. Man har faktiskt inte haft så lite skador på hela säsongen som just nu.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: