MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

4 kommentarer

Lifare • Feb 14, 2018 @ 12:13 at 12:13

Så oprofessionellt agerande av Lindgren och sätta Lif i klistret några dagar innan transferfönstret. Lindgren var troligtvis den bäst betalda backen i Lif och borde kunna spela ca en månad till i Lif.

Svara
Junttan • Feb 14, 2018 @ 19:34 at 07:34

Hade allt varit bra i Leksand så hade han nog stannat men jag tror att allt inte står rätt till där och att L .C har ett enormt jobb med att sy ihop det Karlberg har skapat , jag tror att man får bygga allt från grunden och satsa på nästa säsong , försvaret och målvaktspelet håller inte för att ta sig till SHL.

Svara
Per • Feb 15, 2018 @ 15:13 at 03:13

Det spelar ingen roll om det skulle vara något som inte klickar för Lindgren i LIF. Att skylla på personliga själ omgångarna innan kvalet till SHL och sedan skriva på för Skellefteå är på ren svenska skitdåligt. Snacka om att tänka på jaget och noll känsla för laget. LIF har ändå betalt hans lön i ex antal månader.

Svara
Junttan • Feb 15, 2018 @ 17:34 at 05:34

Det är ju så det fungerar i arbetslivet ,min arbetsgivare har betalt min lön i ett ex antal år , men kan inte hindra mig från att byta jobb för det . Dagens idrottsvärld bygger inte på klubbkänsla längre , utan att man åker dit man får bra betalt med bra förutsättningar , tror dock att chansen för att han hade stannat i Leksand hade varit större om det hade haft bättre ordning i föreningen . Sen har jag svårt att förstå att man skickar iväg egna unga talanger som inte är färdigutvecklade men ändå gör succé i andra allsvenska lag och ersätter dem med såna som Carey och Mcnally . Några som borde ha fått stryka med istället så är det ju Ollas , M.Karlsson och Knuts som varit etablerade i laget men är på nedgång och inte räcker till helt enkelt.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

februari 2018
M T O T F L S
« Jan   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: