MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

8 kommentarer

Chrille • Feb 13, 2018 @ 21:37 at 09:37

Konstigt nog inte ett ljud om Pantern. Känns som det är lite tabubelagt. Hade väl varit ett bra tillfälle att ta upp frågan med Sylvegård. Vi är många som undrar om samarbetet skall fortgå eller inte.

Svara
Johan Svensson • Feb 13, 2018 @ 22:22 at 10:22

Hade det absolut varit. Men det blev ej prioriterat, pga tidsbristen han hade.

Svara
Mats • Feb 13, 2018 @ 21:43 at 09:43

Pengarna verkar vara slut ?

Svara
P • Feb 13, 2018 @ 22:58 at 10:58

Mats. det är som han säger, det har aldrig varit så bra koll som nu men att man måste rätta till en del poster. Det innebär bara att man inte kommer att värva massa dyra spelare. Bygga på det man har. Utan att nämna några namn finns där väl en och annan klubb som borde tänka likadant. i Malmö har man nu för tiden många väldigt kompetenta människor som styr även bakom kulisserna. Som sagt där finns exempel på det motsatta där det i visa fall är fritt fall och ingen som styr. Så om Patrik håller i slantarna så är jag den fösta att supporters det.

Svara
Hockeybockey • Feb 14, 2018 @ 13:30 at 01:30

Jag gillar ju Patrik men visst känns det som att ekonomin är ett känsligt ämne och jag blir inte alls förvånad och det blir ett riktigt dåligt resultat i år. Malmö har år efter år utökat kostnaderna för både spelartrupp och civilt anställda och som jag förstått tidigare finns (fanns) det en plan för att öka år till år. Nu låter det mer som att Malmö ska ha ett budgetlag så visst har det ”hänt” någonting som fått klubben att ändra målsättning. Vidare känns det oroande att han inte är ute på marknaden inför nästa säsong, allsvenskan bästa är troligtvis redan signade, tiden för inhemska fynd är snart ute. Malmö har nu förlängt med 2-4 kedjorna och det blir svårt att locka toppspelare och locka med att vara ett topplag när bästa spelarna heter Warg och Bryggman.
Att skylla på gamla skulder kunde Patrik göra sina 2-3 första säsonger nen nu har han haft alla chanser i världen att få ordning på ekonomin går det back nu är det hans ansvar som VD.

Svara
P • Feb 14, 2018 @ 14:43 at 02:43

Hockey Bockey:Jag tror också att det blir tufft men det har det varit hela tiden. Saneringen måste ske under en längre period pga att man har utgifter under innevarande säsong. Så om ingen kommer med en stor påse pengar så får man ta lite åt gången. Jag tror nog att man tänker fortsätta satsa, men kommer inte plocka in ”Stjärnor” utan bra spelare med hög arbetskapasitet men ändå med hyfsade skills. Titta på poängfördelningen på laget i år. Där kan man tydligt se att det är kollektivet och inte enskilda spelare eller Femmor som producerar. Det tycker jag är en styrka. Jag tror att man är inne på rätt linje. Men det återstår att se. Sedan kan jag hålla med om att det är väldigt mycket mer folk runt om laget. Där hoppas jag att man ser till att dom drar in sina egna kostnader.

Svara
Mats • Feb 14, 2018 @ 17:09 at 05:09

Tips gör som Västerås fansen samla ihop pengar till en ny

Svara
P • Feb 15, 2018 @ 12:16 at 12:16

Mats. Det är ett mycket bra tips som du kanske skall ge till en klubb närmare ditt hjärta.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka

Kalender

februari 2018
M T O T F L S
« Jan   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: