MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

9 kommentarer

Otroligt ledsen:(( • Feb 12, 2018 @ 21:39 at 09:39

Fattar du hur bra lag Ik Pantern hade som Tillgren satt ihop, och nu säljer dom själen i föreningen och beskyller Tillgren. Dom som sitter i styrelsen har verkligen inget hjärta i föreningen eller kunskap. Nu har gåsen fått som han har velat sen dag 1 förstöra föreningen. Sen bestämmer Stenbeck allt som sker just nu och det är för jävligt. Nu har Ivarsson, liss, Ekberg, wemmenborn, Svensson, Jensen SHL kontrakt. Nästa på tur för SHL kontrakt är Dyk,Grönlund, Söderberg, Strandberg och styrman. Tänk om Tillgren hade fått fortsätta då hade vi kanske varit i SHL nästa säsong men nu är det slut med IK Pantern. Detta är helt jävla sjukt.

Svara
alma • Feb 12, 2018 @ 22:06 at 10:06

Kan bara hålla med. Tillgren har gjort ett osannolikt bra jobb men tyvärr verkar det som on någon vill förstöra ALLT som Tillgren byggt upp. Är 100% säker att Pantern varit topp 2 och spelat final i HA. Tror nästa säsong är sista för Pantern i Allsvenskan. Tänk om Tillgren hade haft tillgång till en större budget, typ Leksand, då hade dom 99% gått upp i SHL, SÅ BRA ÄR TILLGREN I SITT JOBB!!!!! Verkligen tragiskt vad dom styrande håller på med i IKP. Tråkigt att Dennis Svensson går till KHK, dom får väldigt svårt att hålla sig kvar och då är Dennis tillbaka till ”ruta ett”.

Svara
Emil • Feb 13, 2018 @ 0:52 at 12:52

Johan!
Kan du vänligen gräva lite mer i vad som händer i Panterna just nu? Hur ser relationen ut mellan Pantern-Mif sedan Tillgren försvunnit?
Vad har den här jäkla Stenbeck ställt till med, trycker han in en ny tränare och Sportchef som inte har någon som helst känsla för klubben eller situationen dem befinner sig i?
Vänligen undersök om det är möjligt, tror fler med mig skulle tycka det var oerhört intressant att få veta…

Svara
P • Feb 13, 2018 @ 8:23 at 08:23

Vill inte vara dum på något sätt. Visst var Tillberg riktigt duktig på att få ut mycket av lite. Men många klassspelare utifrån hade han inte fått om inte han kunde vifta med en SHL morot som samarbetet med MIF ger. Nu gick en del av dom till andra SHL klubbar. Men igen Tillgren har varit riktigt duktig. Han öga för talangfulla målvakter är riktigt vass. Hur mycket pengar har Växjö? Först Miele och nu Rasmussen. Dom har pengar att spändera på ett SM Guld.

Svara
Mats • Feb 13, 2018 @ 17:05 at 05:05

Pexperten verkar lite avundsjuk på andra klubbar?

Svara
tim • Feb 13, 2018 @ 12:18 at 12:18

Neeeeej. Vad håller de på med.
Nu tappar de Strandberg också.
Detta går inte att rädda.
Kunde de inte vänta tills säsongen var över?
Nu blir det ju tyvärr div 1 spel nästa säsong.
Men de kanske de kan ta in Immo ,Meyer och Johnson från Troja. Kellman och Persson från Khk.
Så kanske de klarar sig kvar.

Svara
P • Feb 13, 2018 @ 16:17 at 04:17

Johan, håller med Emil, dags att gräva lite, vad händer? Sedan div 1 blir det inte för man är nog redan klara för slutspel. Där har man kanske inte så mycket att göra längre. Börjar nästan tro att när Pantern bolagiseras att man bildar ett bolag som både äger Redhawks och Pantern. Tror att dom slår ihop klubbarna, men fortsätter i två ligor med sina egna namn? Märklig jag vet, men det är hela situationen också. Dom har väl snart bara två femmor att spela med. Märkligaste historia jag har någonsin varit med om i sport sammanhang. Två dagar kvar att värva. Sjukt konstigt precis som min teori.

Svara
Nils • Feb 13, 2018 @ 18:40 at 06:40

Om jag minns korrekt så står det i de flesta avtal TIllgren har skrivit med spelarna, att om andra klubbar bjuder en summa pengar till Pantern, cirka 150.000, kan spelarna välja att gå, utan att Pantern har något att säga till om det. Nu har det tydligen gått upp för många av SHL-klubbarna att denna klausul existerar och då blir det huggsexa om att ta spelarna så fort som möjligt. 150.000 kr är trots allt ”bara” en ganska vanlig månadslön för spelare i SHL. Därav är det inte så mycket ledningen i Pantern eller Stenbeck kan göra åt saken. Är jag inte inne på rätt spår Johan Svensson, eller har jag helt fel?

Svara
P • Feb 14, 2018 @ 10:33 at 10:33

Mats. Avundsjuk? Inte alls faktiskt. Jag gillar den vägen Malmö har valt de senaste 5 åren. Bygga långsamt med kontinuitet, gillar det skarpt faktiskt. Kul för Växjö om det fungerar. År 1 klara sig kvar. År 2, 8 plats ut i semifinal mot SM mästarna och i år 4 plats i dags datum. Tycker det är mer än tillräckligt för att jag skall bli nöjd. Om eller när vi får chansen i en SM final så har man kanske haft nöjet att följa merparten av spelarna i många år. Vet inte, men det borde vara roligare?

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka

Kalender

februari 2018
M T O T F L S
« Jan   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: