MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

3 kommentarer

shl • Jan 13, 2018 @ 18:38 at 06:38

Först o främst grattis till växjö.När det gäller malmö en stor besvikelse.Peter som normalt sett har bra analyser,men här är han helt ute när han malmö hade bra energi o att 3 av målen var i stort sätt samma att man hade otur att man inte lyckades slå bort pucken.Det går o träna hur mycket som helst utan resultat om man inte inser det stora problemet.Det är BACKSPELET I EGEN ZON.Det går inte att spela bakåt o på bredden.WikegårdThornberg sanny lindström är av samma åsikt

Svara
Kenneth Liljedahl • Jan 14, 2018 @ 11:10 at 11:10

Håller med shl, det stora problemet är helt klart hur vi hanterar försvarsspelet.
Vi kluddar med uppspelet verkar inte ha någon riktig plan för hur det bör gå till. Man tar för lång tid för att hitta ut ur zonen. Kluddar och kör fast sig. Sen saknar vi några rejäla backar som verkligen vet hur det går till att sätta stopp för forwards med ordentliga tacklingar. Våra stora backar likt Varg försöker att ifatt och peta med klubborna när de istället borde sätta in rejäla tacklingar så att nästa back kan få tag i pucken och vända upp direkt. När vi lägger så mycket tid i vår egen zon orkar de inte gå till anfall utan lägger bara ner pucken och går på byte om nu inte pucken går till icing och vi tvingas ta time out för att villa spelarna. Så ska vi ta nästa steg bör vi få in ordentliga backar.

Svara
Rödhaken99 • Jan 13, 2018 @ 22:51 at 10:51

Det måste vara KRIS i Malmö Elisabeth,
Skriv KRIIiSSS du som är så duktig att analysera/kritisera Rögle BK! Eller vad säger Du Johan….?.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: