MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

12 kommentarer

Håkansson • Jan 10, 2018 @ 17:16 at 05:16

Du har rätt i allt, förutom när det gäller Marcus Sylvegård!

Svara
Totte • Jan 10, 2018 @ 17:32 at 05:32

Gör man det bytet tänker man helt fel. Visst Zaar har inte producerat på den nivån som man tänkt sig. Men han har trots allt spelat upp sig de senaste matcherna och fått lite fart på produktionen. Det finns rätt mycket mer att hämta där om det lossnar riktigt.
Aaltonen är ingen Filpula eller spelare som man kan bygga laget runt. Visst en fantastisk spelare när han själv vill men helt värdelös när inte viljan finns. Till råga på allt så har han skadeproblem.
Ge Zaar chansen hela säsongen ut att lyckas. Han har större potential för att passa i lagbygget än vad Aaltonen har.

Svara
carre • Jan 10, 2018 @ 18:26 at 06:26

Låt rögle fixa sina problem själv tycker zaar har lyft sig rövle hade aldrig gjort ngt ngt för att hjälpa redhawks

Svara
carre • Jan 10, 2018 @ 18:37 at 06:37

Ge pågen en chans kan inte hjälpa sitt efternamn

Svara
Chrille • Jan 10, 2018 @ 19:23 at 07:23

Håkansson kan du inte utveckla mer vad du tycker om Marcus. Vi tänker och tycker ju olika vilket är tur. Själv gillar jag Marcus framfusighet och tror han bara blir bättre ju mer han får spela och känna att han får tränarnas förtroende.

Svara
Håkansson • Jan 10, 2018 @ 21:50 at 09:50

Håller med dig mer speltid främjar hans utveckling. Men han håller inte SHL klass än så länge. Han behöver utveckla både sin skridsko åkning och sin fysik, och jag tror att en säsong i IK Pantern hade varit bra med några inhopp kanske med Malmö emellanåt. Killen har absolut framtiden framför sig.

Svara
Christer • Jan 10, 2018 @ 19:28 at 07:28

Givetvis skall Redhawks behålla Daniel Zaar!!!

Svara
Niklas • Jan 10, 2018 @ 19:39 at 07:39

Varför skulle vi överta någon som Rögle inte är nöjd med?Zaar vet nog själv om att han måste höja sig och det har han redan gjort.Hoppas att han tar skriverier på rätt sätt.Ingen rök utan eld är inget bra ordval

Svara
Jeff • Jan 10, 2018 @ 21:13 at 09:13

Hade det inte bara varit enklare att ge RBK zaar rakt av så kan de låta Aaltonen operera sig så slipper de både honom och hans lönekostnad samtidigt som MIF blir av med en väldigt dyr spelare som i ärlighetens namn ändå inte har någon naturlig plats i laget när Görtz är tillbaka.

Svara
Kris • Jan 10, 2018 @ 22:06 at 10:06

Jag hoppas verkligen MIF behåller Zaar. Där finns mycket reservkapital. Han spelat bättre och bättre och har ett riktigt vasst skott – hoppas han får tillfälle att visa det igen. Byte mot Altonen är ju mer eller mindre ett självmål.

Svara
ubbe (mif) • Jan 10, 2018 @ 22:49 at 10:49

Sist Rögle var i SHL värvade man Aaltonen och trodde man skulle vinna guld… istället fick man en totalt ointresserad och välbetald spelare som gjorde 1 bra match för att sen vara usel i 5 raka. Därför reagerade jag direkt att man går och värvar den killen igen… Det finns ju liksom skäl till varför övriga SHL lag inte var så intresserade av hans tjänster. När man nu var så dumma att värvade honom igen trots tidigare erfarenheter så får Rögle lösa sitt problem med honom själva.
Att dom ens föreslår en bytesaffär med en spelare som uppenbarligen vill/behöver operera sig och som är känd för sitt ointresse på isen, mot en som inte behöver det, är i allra högsta grad arrogant.

Svara
Genius • Jan 11, 2018 @ 23:10 at 11:10

Senast Rögle värvade Aaltonen var mitt under säsong när man låg sist i tabellen så jag tror knappast det fanns några tankar på guld då.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: