MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

10 kommentarer

Gösse • Jan 2, 2018 @ 21:34 at 09:34

Jag skriver under allt du skriver. Denna upphämtning är makalös. Vansinnigt bra av Malmö som bevisar att det är ett jättebra lag. Denna upphämtning och vinsten mot Frölunda tror jag visar sig på publiksiffran i framtiden. Fantastiskt.

Svara
Ante • Jan 2, 2018 @ 22:01 at 10:01

Det känns ju lite märkligt att allt är så bedrövligt när laget precis stått för en helt magisk vändning. Visst, andraperioden är bedrövlig men första är ok och andra halvan av tredje är ju helt sjuk. Det finns en härlig moral i det här laget, man har tagit sig samman på rtt helt fantastiskt sett efter alla motgångar och skador den här säsongen. Skall bli mycket spännande att följa fortsättningen. Kanske dags för Malmöborna att ta sig till Malmö arena…

Svara
Skånehöken • Jan 2, 2018 @ 22:22 at 10:22

Skellefteå har den i särklass sämsta representanten i SHL – BERT RPBERTSSON !! Han var förbannad och klagade på domarna, funktionärerna, mm. Inte ett ont ord om sitt eget lag!! Kan inte någon journalist tala om för honom hur man uppför sig!!
Pinsamt att ha en sådan tränare.

Svara
Jonas • Jan 2, 2018 @ 22:50 at 10:50

Om du hade varit tränare i en liknande situation hade du garanterat reagerat liknande.

Svara
Andreas • Jan 3, 2018 @ 7:06 at 07:06

Om man förlorar en match när man leder med 4-0 med lite mer än 6 minuter kvar är det nog inte bara domarens fel, man ska nog kolla på sitt lags prestation. Kanske tagit en timeout efter 2-4 målet. Tycker Bert blir lite patetisk

Svara
Nils • Jan 3, 2018 @ 11:47 at 11:47

Det är det som betecknar ett gott(dåligt) ledarskap. Att hålla sig kall och fokusera på rätt saker. Det förmådde han varken de sista krisande minuterna av matchen och heller inte på presskonferensen.

Svara
ubbe (mif) • Jan 2, 2018 @ 23:47 at 11:47

Har sett ett antal SAIK supportrar ikväll skylla på att domarna alltid är emot dom istället för att ifrågasätta sitt egna lag… Och dom har givetvis väldigt lägligt ”glömt” det solklara offsidemål SAIK fick med sig sist… Men, även om man är frestad att prata om enögda hycklare till supportrar för SAIK denna kväll så är det som det brukar vara bland supportrar (oavsett lagtillhörighet)… man sätter sitt egna lag främst…

Svara
MacAllan • Jan 2, 2018 @ 23:09 at 11:09

På sätt och vis förstår jag Skellefteås tränare för oavsett hur matchen nu gick så var det en katastrofal domarinsats.
Ett par exempel (det finns fler):
1. Domaren lyfter handen för utvisning medans Malmö har pucken och spelar runt, Skellefteå tar pucken utan avblåsning, när Malmö tar pucken igen blir det avblåsning och Malmö utv.
2. Vid bråket tar domaren en Skellefteå utv innan bråket startar, resultat 2 utv vardera och den initiala skippas.
3. Skellefteås utv för interference i slutet, Malmöspelaren åker på Skellefteåspelaren bakifrån, skal inte vara något.
4. Alvarez utv för interference när JE åker in i Alvarez och faller som en hösäck, skall inte vara någon utv.
Finns ett antal incidenter till där man undrar hur domaren tänkte, om han tänkte över huvud taget. Sen inte minst alla gånger dom står i vägen för spelet, bevisar bara deras urusla speluppfattning.

Svara
Soda • Jan 3, 2018 @ 11:04 at 11:04

Interference(tripping) utv i slutet var ju dock solklar, nästan otroligt att domaren lyckades se den. Saik spelaren trycker sin klubba mot Alvarez ena ben bakifrån så han ramlar. Glasklar

Svara
Andreas • Jan 3, 2018 @ 7:11 at 07:11

Helt sinnessjuk vändning, har nog aldrig varit med om något liknande. Hade faktiskt helt gett upp speciellt efter andra perioden, när Malmö blev helt utspelade. Ishockey är helt fantastiskt, det är verkligen inte slut förrän slutsignalen ljuder. Grymt bra jobbat grabbar, hela laget + för Gunnarsson som kom in och spikade igen.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: