MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

6 kommentarer

pacman42 • Dec 31, 2017 @ 15:38 at 03:38

Nog var tacklingen ful alltid, men nog överdrev det en del. Lindström bromsar ju till och med med skridskon innan, så han sänkte ju farten en del också.

Ingen rolig början på det nya året för Skellefteå dock. Galloway skadad av en blindside-tackling som alla tyckare tydligen tyckte var juste. Matt Andersson fick fem matcher för en inte så allvarlig tackling, dock på ej puckförande spelare. Och sedan denna avstängningen på den bäste spelaren i AHL.

Svara
Utini • Dec 31, 2017 @ 15:51 at 03:51

Väntat, det blev ju lite fel när det rinner över…..

Svara
Redhawks1972 • Dec 31, 2017 @ 21:27 at 09:27

Jocke Lindström fick vad han förtjänar, om än i minsta laget. Borde varit några matcher till. Skellefteå, Sveriges fulaste och grinigaste lag fullt med primadonnor som inte tål mothugg och tjuvnyp av samma slag de själva ger i parti och minut.

Svara
AME • Dec 31, 2017 @ 22:55 at 10:55

I efterhand har ju många konstaterat att den ”slewfooting” Jimmie Ericsson blev avstängd för i sjunde och avgörande match i våras varit felaktig då det inte var en ”slewfooting” Jimmie gjorde. Han borde aldrig ha fått en avstängning.
Det är också förbannat tråkigt att det i överlag är så låg domarinsats i nästan alla shl -matcher (för alla shl-lag ) Men en del shl klubbar är mer utsatta för domarnas tveksamma domarbeslut än andra. Det går inte att komma ifrån.
Jag vill hellre att matcherna i sig ska hamna i centrum.Tyvärr så hamnar allt sådant i skymundan då snacket ofta handlar med all rätt om domarnas dåliga insats. Och helt ärligt så borde även domare kunna anmälas för tjänstefel när och om det begås så pass grova missar. För de är en stor del av matcherna, och då ska man kunna förvänta sig att de gör sitt för att bidra till tillställningen och inte stjälpa den. (Både Skellefteå och Luleå uppförde sig illa på isen, inget tu tal om detta) Men Skellefteås dåliga uppträdande och dåliga fokuset fällde dem.
Samtidigt var som sagt domarinsatsen verkligen bedrövlig

Både Jimmie, Joakim och Bert i Skellefteå blir ” alltid” hårdare ansatta av media/ folk i allmänhet som ska spy galla/håna/förlöjliga, kränka, mordhota dem om de gör det minsta lilla fel. Även om de gör mera bra positiva saker än dåliga.

Svara
Trontan • Jan 1, 2018 @ 9:00 at 09:00

Exempelvis fick Luleåforwarden Johan Forsberg en blindside tackling i huvudhöjd från Skellefteås Andreas Wingerli. En situation som domarna missade helt.

Svara
snabelsorken • Jan 1, 2018 @ 15:28 at 03:28

Forsberg den fule är fritt byte efter att han gjorde sig skyldig till världshistoriens fulaste armbågstackling, garanterat därför inte ligan ville agera heller. Dom tyckte han gjort sig förtjänt av den.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

december 2017
M T O T F L S
« Nov   Jan »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: