MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

9 kommentarer

MalmöIF • Dec 28, 2017 @ 21:58 at 09:58

Malmö överlägsna över 60 min. Zaar, Görts och Hardt kunde avgjort det hela tidigare. Dessutom fumlar, för en gångs skull Alsenfelt och de kommer in i matchen igen.
Skönt det blev två pinnar så inte Malmö blev rånade på alla.

Svara
Frasse • Dec 28, 2017 @ 22:01 at 10:01

Bra match skulle dock avgjort tidigare. Ogge gjorde ett misstag inte misstagen.

Svara
Chrille • Dec 28, 2017 @ 22:24 at 10:24

Tycker inte det är så konstigt att vi vinner mycket borta och förlorar mycket hemma. Hade vi spelat likadant hemma hade vi varit ett riktigt topplag. Borta spelar vi mycket smartare. Vi väljer när vi skall gå till anfall med hela laget. Det där sista passet som gör att det skall bli så jäkla snyggt skippar vi. Vi spelar mycket rakare utan en massa klydd med passningar bakom ryggen och dyligt. Nä vi kräver inte en massa snygga mål hemma utan bara tre poäng sen får det se hyr tråkigt ut som helst. Med samma spel borta som hemma hade vi legat på en säker sjätte plats.

Svara
Chrille • Dec 28, 2017 @ 22:42 at 10:42

Percy nu är det på tiden att du öppnar plånboken igen. Jag säger bara Rhett Rakhshani så fattar du själv. Utan din hjälp är han förlorad för Malmö. Utan Rakhshani tappar vi även Miele till 50% . Med dom usla publiksiffrorna vi har finns där nog inte pengar att behålla denna fantastiska spelare.

Svara
Jeff • Dec 29, 2017 @ 10:21 at 10:21

Tycker att MIF har möjligheten att göra mer för mindre pengar. Nästa år försvinner nog Forsell och E. Andersson vilket lär frigöra mycket pengar från spelartyper som kan ersättas med billigare och tuffare grovjobbare. Sen kan man försöka göra sig av med t.ex. Kan man dessutom göra sig av med Zaar som ändå inte bör spela på 12 forwards när alla är friska så finns där pengar att ge till Rhett.

Svara
Andreas • Dec 29, 2017 @ 8:20 at 08:20

Tyckte Malmö spelade en väldigt bra hockey över 60 minuter, Färjestad ska vara väldigt glada att de fick en poäng över huvudtaget. Nu gäller det bara att hålla uppe samma spel som vi har sett de senaste matcherna, så kommer garanterat Malmö att klättra i tabellen. Johan Olofsson vilken kille, den värvningen måste han vara nöjd med.

Svara
P • Dec 29, 2017 @ 8:43 at 08:43

Riktigt bra match. En stor hyllning till grabbarna på isen är i sin ordning. Ogge är grymt bra matchen igenom. Trist med missen, men han spelade kanon både innan och efter. Håller med Chrille vad det gäller hemma kontra borta spel. Där tycker jag mig se en förändring redan mot Frölunda. Håller även med om att signa Rhett så fort det bara går. Han är grym och gör Andy till en riktigt bra spelare också. Hitta en bra ersättare till Erik Andersson och en för Forsell till nästa såsong och knyt upp en del av de inlånade spelarna. Behåll resten och vi har ett riktigt bra lag även nästa säsong.

Svara
Gummianka • Dec 29, 2017 @ 15:10 at 03:10

Hej!

Frågor från en okunnig:
1. Mieles 1+1 år vad innebär optionsåret i praktiken?
2. Shl lagen får en bunte mer pengar nästa år, kan inte Malmö använda dom pengarna till mycket dyrare, bättre förhoppningsvis, värvningar* o skriva nytt kontrakt med tex Rhett.

Hersley tex

Svara
Svennis • Dec 29, 2017 @ 20:14 at 08:14

Svar till ettan. Det innebär att Malmö eller Miele kan bryta kontraktet innan den 30 april. Gör de inte det så gäller kontraktet ett år till.

Svar till tvåan. Eftersom det egna kapitalet skall vara 10 miljoner till säsongen 21/22 så gäller det att bygga upp det egna kapitalet. Och det är inte säkert att dyrare spelare är bättre. Men drömmen om att få tillbaka Hersley kan nog bli en dröm inför nästa säsong. Han gör succé i st Petersburg. Viftar KHL eller Schweiz med den stora penningpungen så kan vi nog glömma Rakshani också.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

december 2017
M T O T F L S
« Nov   Jan »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: