MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

10 kommentarer

Gösse • Dec 21, 2017 @ 21:31 at 09:31

Att förlora mot Skellefteå är inget konstigt. Skellefteå är ett mycket bättre lag än Malmö. Men att förlora igen hemma är inte bra för Malmö. Kan vara direkt förödande. Malmös ekonomi är dålig och blir inte bättre av att där inte kommer publik till malmös hemmamatcher.

Svara
Andreas • Dec 21, 2017 @ 21:31 at 09:31

5 raka hemmaförluster, tja om Sylvegård undrar varför det är så lite folk på matcherna så kan jag förklara det. Offatbart dåligt PP när SAIK drar på sig matchstraff, där hade man chansen att ta ledningen, vad gör man då jo släpper in ett mål efter 12 sekunder. Sedan drar man även på sig en utvisning, klantigt värre. Undrar vad rekordet i antal raka hemmaförluster är SHL för Malmö måste snart närma sig det.

Svara
MJ • Dec 21, 2017 @ 22:40 at 10:40

Hur utvärderas spelarnas insatser? Hur länge ska det accepteras att spelare som tjänar 150-250 tusen i månaden kan bara skita i det? Ja, jag vet att Malmö har skador men det måste markeras. Hade jag betett mig så på mitt jobb hade jag fått sparken för länge sedan. Det är jag helt säker på.

Sedan måste jag kommentera Sylvegårds tankar om att det är lite folk på Malmös matcher. Vill Malmö vara ett lag i SHL?
Vill spelarna spela i SHl?
Särskilt intressant är det när man lyssnar på radion i morse i bilen på väg till jobbet. Dvs samma dag som Malmö har hemmamatch mot Skellefteå. Då hör man reklam för Malmö Redhawks om att det är dags för hemmamatch. Kanon? Nej, definitivt inte för den gäller matchen mot Frölunda den 26. Ingenting om dagens match. Vart finns reklamen i tidningen, radio mm. Kom igen nu Malmö på alla plan.

Svara
Andreas • Dec 22, 2017 @ 8:36 at 08:36

Undrar bara hur publiksiffran blir den 26 december mot Frölunda, annandagshockeyn brukar i regel vara väldigt bra men för Malmös del undrar jag. Hoppas på vinst men en sjätte raka torsk hemma då vill jag gärna höra en kommentar ifrån Patrick Sylvegård. Nu är det bara vinst som gäller inget annat.

Svara
Clintan • Dec 22, 2017 @ 8:41 at 08:41

Botteninsats av domarna tyvärr!
De satte sig i skiten genom att ta billiga utvisningar på Skellefteå i början av matchen. Sedan blev det kompensationer av sällan skådat slag. Tråkigt när två lag som vill spela hockey blir störda av usla domare.

Svara
Matzie • Dec 22, 2017 @ 11:15 at 11:15

Väldigt märklig domarnivå!

Malmö gör 2 mål i påhittade utvisningar, sen ska ju såklart malmö åka ut för en soooolklar holding the stick i 5v3 strax innan målet. Sjukt att domarna släpper den.
Sen missar dom en solklar offside (dock linjemannen) innan 2-1 målet.
Sen hittar dom på ett matchstraff, tacklingen träffar ej (kanske snuddar) ganska tydlig filmning (?).
Sen i 3e slutar domarna blåsa för utv

Summan är ju att malmö fick hjälp av huvuddomarna, rejält.
Skellefteå fick hjälp av linjemannen som gjorde en jättemiss

Målvakter ramlar lätt, så är det ju bara. Men åker man på målvakten så är det en 2a. speciellt den andra är ju väldigt solklar.

Svara
P • Dec 22, 2017 @ 13:29 at 01:29

Gillar inte att snacka domare. Men Matzie du har nog inte sett matchen eller så är du extremt enögd. Domarna var dåliga men det var lika för båda lagen. Den stora skillnaden var att vi blev hårdast straffade. MIF var både riktigt bra och riktigt dåliga i en och samma match. Skellefteås första femma är grymt bra och effektiva. När vi hade en sämre period gjorde Möller och grabbarna vad dom skulle. Imponerande. Jag tycker faktiskt MIF var bättre så länge i SAIK första femma var på isen. Men så är det: Bara att gratulera SAIK till sin första femma.

Svara
Utini • Dec 22, 2017 @ 17:32 at 05:32

Herre j-a!! Ballerinorna Ortio o Berglund gjorde fina piruetter igår, det otroliga är att domarna låter sig luras av detta gång på gång i SHL. Filmtajm så det stänker om det!! Pinsamt för domarkåren. Domarnivån måste höjas för att matcherna skall sluta rättvist.
Flertaget gånger igår fick Ortio gliringar av av MR-spelarna för sina filmningar, bl a av Marcus Sylvegård. Tummen upp Marcus, något för de äldre spelarna i MR att också visa sin stolthet och att detta inte är ok.
Hoppas de sänder bättre domare till revanschen den 2 januari.

Svara
Peter641 • Dec 22, 2017 @ 20:31 at 08:31

Åter igen Sveriges dummaste fans.
Vid varje förlust är det domarens fel, vad har ni för fel i huvudet?
Lär er sporten ISHOCKEY .
Och du johan du är fortfarande Sveriges sämsta journalist

Svara
Catalina - Jump ! • Dec 24, 2017 @ 0:47 at 12:47

Peter641, du kan inte ha sett matchen !? Både AIK och Malmö fick lida av domare som kom in fel i matchen från start.

Till sist så tror jag Johan är en bättre journalist än oss alla i detta kommentatorsfält 😉

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

december 2017
M T O T F L S
« Nov   Jan »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: