MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

12 kommentarer

Jens Svensson • Dec 9, 2017 @ 17:42 at 05:42

Pissar på hemmapubliken igen.

Svara
Pelle Svensson • Dec 9, 2017 @ 17:42 at 05:42

Kollade Malmös femmor, inget som skrämmer något lag, är det 0 på kontot i med alla Allsvenska lån?

Svara
Kris • Dec 9, 2017 @ 17:57 at 05:57

Jag kan inte förstå varför en lager kan crosschecka, slasha och interfera efter/ i samband med blockering utan att bli utvisade medan det andra laget åker ut vid kampsituationer? Hur kan det vara så olika bedömningar? Värt att diskutera i någon artikel någon gång.

Svara
Andreas • Dec 9, 2017 @ 18:21 at 06:21

Djurgårdens bästa spelare i kväll var Claesson jösses som han kämpa och slet för att Djurgården skulle vinna. Detta var enbart pinsamt och se att en domare kan var så partisk. Utan Claesson insats mot Malmö hade det varit 3 poäng till Malmö.
Märkligt Johan att du inte kommentar domarinsatsen utan hyllar Djurgården till skyarna.
Vill gärna höra din kommentar när Olofsson blir nerdragen framför mål i sitt friläge utan detta lede till varken straff eller utvisning. Ytterst märkligt.
Malmö var bra ikväll och värda 3 poäng

Svara
Christer • Dec 9, 2017 @ 22:25 at 10:25

Håller med dej lite där Andreas. Svårt att förstå hur dom får till det där både Claesson och Johansson. Dom borde vara mera samkörda. Ingen utvisning när Olofsson fälles i frilägen = ingen utvisning i förlängningen heller. Ganska enkelt. Kära småländska domarpar… Snacka ihop er innan match var ribban skall ligga!!!

Svara
Nisse • Dec 9, 2017 @ 18:39 at 06:39

Historien upprepar sig. Mif behöver minst en, men helst två nya backar av hög SHL-kvalitet.

Svara
MalmöIF • Dec 9, 2017 @ 19:40 at 07:40

Kan vi inte vara ärliga istället???
Så jävla slarvigt. 3-1 och matchen är över, men inte!!!
Ger bort två mål. Lerbys juniorfasoner lyser igenom alltför ofta. Jens Olsson, visst har han en fantastisk skridskoåkning men inte ens han kan åka på halvfart som han gjorde på 3-3 målet. Direkt uselt agerande!
SLARV!!!

Svara
MalmöIF • Dec 9, 2017 @ 20:48 at 08:48

Claesson urusel. Snacka om partisk. Hur är det möjligt att Malmö inte får straff vid neråkning på fri spelare?
Detta till trots får man skylla sig själv över dagens förlust. Har helt enkelt för usla backar.
Warg, Lerby, Mylläri, ofta även Nils A håller INTE SHL klass. Inte med ambitionerna klubben själv gått ut med, att hamna bland de 6 bästa och lyfta sig gentemot förra året. Malmö är sämre i år.

Svara
Jeff • Dec 10, 2017 @ 0:04 at 12:04

Jag fattar inte varför man inte bara kan spela sarg ut när man leder och det andra laget forecheckar så hårt. De enskilda spelavvägningarna i egen zon är under all kritik och det är alldeles för ofta som puckförande spelare har gott om tid att dumpa ut pucken men ändå så ska man drälla med pucken så att man blir stressad till att tappa puck i egen zon. Det är orimligt många mål som man får skylla sig själva för att man klyddat till det i egen zon vilket har lett till alldeles för många onödiga förluster i matcher som man borde vunnit.
——
Matchen i sig var i alla fall rolig med mycket känslor och mål. Fanns en del beslut av domarna som går att ifrågasätta men hur fan kan man inte ta en utvisning på DIFaren som trycker till Zaar typ 5-6 sekunder efter spelet är avblåst!

Svara
Johannes Tullbrink • Dec 10, 2017 @ 9:39 at 09:39

Finns det inget att göra åt Claesson!!?? Nu har det pågått sen han gick från linjedomare till huvuddomare . Tror han dömt bort 30p för Malmö under sina år som domare. Kan man inte be om att få slippa vissa domare!!?? Det är så uppenbart negativt för Malmö när Claesson dömer.

Svara
P • Dec 10, 2017 @ 11:05 at 11:05

Kolla på Lerbys pass där ser man tydligt att den tar på en Djurgårdsskridsko och styrs rakt till en öppen DIF spelare. Kallar det otur. Precis som första målet. Visst vi slarvade men blev extremt hårt straffad. Domaren som ingen längre får kommentera gjorde saken inte bättre. Men det gör aldrig Cleasson. Hoppas vi får tillbaka lite spelare här under uppehållet så gör vi en bättre andra halva. Vi får inte glömma att vi har extremt med skador, ingen ursäkt men ett faktum.

Svara
Jeff • Dec 10, 2017 @ 16:17 at 04:17

Problemet är ju inte att det är otur att den tar på skridskon och sen ut, problemet är att han vid en 3-1 ledning väljer att vänta in forechecken för att fint kunna spela sig förbi DIFaren istället för att snabbt och enkelt spela ur pucken från egen zon. Just de typerna av pucktapp i egen zon har spelare som Warg, Nisse och Lerby haft problem med sen AS så det är inget nytt. Det är precis som att de får panik när de ser en forecheck fastän de har gott om tid och just detta momentet är MIFs enskilt största problem eftersom man fastnar i egen zon eller så får man möta ett samlat motståndarlag i mittzonen vilket neutraliserar anfallarnas fast.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

december 2017
M T O T F L S
« Nov   Jan »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: