MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

8 kommentarer

MoraFnisse • Dec 4, 2017 @ 17:01 at 05:01

Tycker absolut man skall försöka lösa Lassen. Titta vad gamla kompisarna från Leksand gör för Malmö Alsenfeldt,Händemark.Olofsson och Bryggman nu fattas det bara en till för en komplett kedja,kanske Ritola.

Svara
Jeff • Dec 4, 2017 @ 19:57 at 07:57

Inget ont om Lassen men håller inte alls med dig här. Förlusten av två ordinarie defensiva backar som är viktiga i BP kan inte ersättas av en offensivt lagd 7nde back om målet fortfarande är topp-6.
——
Den största skillnaden på de lagen som på riktigt utmanar om guld och lag som MIF är att man ersätter skadade spelare med lika bra eller bättre spelare medan MIF ersätter viktigare spelare med spelare som blivit över från andra lag eller som Pantern är snälla nog att släppa.

Svara
Svennis • Dec 4, 2017 @ 21:44 at 09:44

Kan kanske bero på att mif inte har ekonomi för att värva utifrån.

Svara
Hockeybockey • Dec 5, 2017 @ 7:39 at 07:39

Ja att ekonomin är usel får man ju höra varje år, vad har malmö för lönebudget? 40 miljoner?
Varför kan inte malmö spara någon miljon för att ta till vid skador som de andra laget verkar kunna göra?
Har man i spelarbudgeten redan räknat in minskade utgifter i form av skador?
Känns som planeringen är extremt kortsiktig och att laget som vanligt är tunt på backsidan.

Bara en känsla utan att jag har någon fakta.

Svara
Svennis • Dec 5, 2017 @ 15:43 at 03:43

Andra klubbar som du hänvisar till har ett eget kapital som vida överstiger vad mif har. Sedan så måste V8 bygga upp vårt egna kapital till 10 miljoner efter äsongen 20/21. Som du tänker är oxå kortsiktigt. Jag är glad att vi har Sylvegård som bromsar. Och hade publiken kommit till matcherna så hade vi kanske haft lite pengar att värva för men vi ligger under budgeterat snitt med drygt 500 pers/match.

Svara
Redzone • Dec 5, 2017 @ 17:36 at 05:36

Håller helt klart med Jeff men MIF har inte ekonomin som vissa andra klubbar. Däremot dyra lönekostnader till spetsspelare som inte levererar borde lagts på ett par rejäla backar istället. Att skicka Jade o Ivarsson mot vissa som kommit
är oförklarligt.

Svara
P • Dec 4, 2017 @ 22:28 at 10:28

Jeff, håller med dig. Lite att ta i kanske men på det stora hela håller jag med. Tycker att om där finns möjlighet att förlänga lånet till Arell och Andersson senior är tillbaka. Skulle han då fortfarande spela övertygande så kan man ta en funderare. Dyker det däremot upp någon riktigt bra som man även kan satsa på även till nästa säsong, så kör på det istället.

Svara
P • Dec 5, 2017 @ 16:27 at 04:27

Hockeybockey. problemet är att man har koll på sina utgifter men inte inkomster. Det kan man kanske inte heller begära om man inte kan se in i framtiden. Tror att man har budgeterat med en publiksiffra på 6500 personer. Den känns inte våglig i sig, men man har nått upp till knappt 6000 personer. Slutspel har man inte räknat med så det kan rädda upp det. Men C More tar mycket folk och det är naturligtvis svårt att förutse hur mycket. Har alltid upplevt Patrik som en människa som inte äventyrar MIFs ekonomi med dumdristigheter. Sansad kille. Men ställer man ett för dåligt lag på isen så tappar dom än mer folk. Nåsta år betalar C More för vad dom tar från Arenorna, då kommer det bli bra. För med dom pengarna kan man sätta ett konkurrans kraftigt lag på plan och ändå ha pengar över. Tror inte heller att det blir något nyförvärv i år.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

december 2017
M T O T F L S
« Nov   Jan »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: