MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Ragge • Nov 30, 2017 @ 18:07 at 06:07

Ja, en begränsning av lån kan ytterligare innebära att lagen i Allsvenskan får det än svårare att gå upp. Det ska stramas åt och det ordentligt! Kommer nog komma en regel för antal importspelare också, samt en kvot för hemmaprodukter som måste uppfyllas. Men detta gäller självklart bara lagen i Allsvenskan.

Svara
P • Dec 2, 2017 @ 9:59 at 09:59

Man prata om Svensk hockeys utveckling. Man pratar om orättvis fördelning på tv pengar. Jag kan tycka att ett närmare samarbete ligorna i mellan är en bra grej och att låna spelare från SHL lagen är ett bra sätt att få in bra spelare till en vettig peng. Kan man sedan hitta ett samarbete på andra områden så finns där många möjligheter att spara pengar för de Allsvenska klubbarna. SHL klubbarnas vinning blir att spelare med lite istid ,får mer och att man kan testa unga talanger för att ge dom chansen. Ex Gunnarsson från Pantern till MIF till NHL. Händemark, Från pantern till MIF till Landslaget. Hade detta ens varit möjligt utan nuvarande regler? Visst det kan finnas nackdelar med nuvarande system. Men om man har Svenska hockeys utveckling som motivation, så känns det som ett felskär att ändra.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

november 2017
M T O T F L S
« Okt   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: